% Heisenberg szeme

Szerző:

Ár: 3.500 Ft 1.925 Ft
Megtakarítás: 45 %
Megjelenés:
2011
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
236
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
október 25 - 31.

A távoli jövőben az emberiség merev kasztrendszerben él. A Földet  eonok óta a halhatatlan optimberek irányítják. Hatalmuk korlátlan és megkérdőjelezhetetlen. Génsebészeti úton manipulált és a múlt felől tudatlanságban tartott közemberek végtelen milliói szolgálják őket. Az utódnemzésre csak a kiváltságos kevesek kapnak engedélyt, de még ők is csak elvétve produkálnak életképes utódot. A génmódosítások eredményeként az emberek akár évszázadokig is élhetnek, ha a megfelelő enzimtartalmú szerekkel kezelik őket. Az optimberek azonban csak a leghűségesebb és leghasznosabb szolgáiknak biztosítják a hosszú élet kegyét.

Dr. Vyaslav Pottert, a Központ génsebész specialistáját egy napon különleges esethez hívják. A metszésre váró embrió rendelkezik mindazzal a potenciállal, ami lehetővé tenné, hogy optimber váljon belőle. Ám egy ismeretlen külső erő hatására a génsebészeti beavatkozás eredménye egy olyan magzat lesz, melynek ha felnő, nem lesz szüksége enzimbevitelre a hosszú élethez, ráadásul képes lesz egészséges, élő gyermekek nemzésére. Potter tudja, hogy az életével játszik, mégis képtelen rá, hogy elpusztítsa a embriót, mely veszélybe sodorhatja az optimberek uralmát…

 

A szerző további termékei:

Frank Herbert, Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Dűne: A Dűne ösvényei
Frank Herbert
Csillagkorbács
Ár: 1.480 Ft
Frank Herbert
Tengeri sárkány
Ár: 2.145 Ft
Frank Herbert
Tengeri sárkány (Antikvár)
Ár: 1.170 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

asimovclarke
Aki szereti a sci-fit az nem élhet Asimov, Clarke, Herbert, Lem, Heinlein, Bradburry nélkül. Ők voltak a sci-fi nagymesterei. Kár, hogy Heinlein-nek és Bradburrynek nem jelent meg kötete a kiadónál. Remélem majd fog.
Ez a Herbet könyv is, mint mindegyik: fantasztikus. Én és sokan mások izgatottan várjuk Herbert életműsorozatát.
2012-01-05 15:37:33
Szabó Zoltán

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban