% Csillagkorbács

Szerző:

Ár: 2.690 Ft 942 Ft
Megtakarítás: 65 %
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
276
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
október 31 - november 6.

A távoli jövõben az emberiség kapcsolatot teremt más, értelmes fajokkal: gowachinokkal, laklakokkal, vrivekkel, panspechikkel és taprizi­ók­kal. Mindezen teremtmények együttesen létrehozzák az Értelmes Lények Konföderációját, mely egyesíti és kormányozza a különbözõ fajokat. Ám egy idõ után a galaxis – zsarnoki demokrácia alatt szenvedõ – lakói arra kényszerülnek, hogy felállítsák a SzabotázsIrodát (SzabIrt), amely fékezi a kormányzati gépezetet, és ahol lehet, gátolja annak szertelen tobzódását. A SzabIr ügynökeinek jogukban áll szabotálni és zaklatni a kormányzat, illetve a közigazgatás hivatalnokait, valamint a gazdasági élet fôszereplõit. Magánszemélyeket azonban tilos háborgatniuk.

Jorj X. McKie született bajkeverõ, aki éppen emiatt válik a SzabIr egyik legjobb ügynökévé. Lehetetlen feladattal bízzák meg: értelmes párbeszédet kell folytatnia egy kalebánnal, egy teljességgel idegen entitással, aki semmit sem ért, és akit nem lehet megérteni. Meg kell szabadítania attól a könyörtelen és velejéig gonosz hatalomtól, amely a maga szolgálatába állította a lény félelmetes képességeit, és amely végezni akar a világegyetem valamennyi értelmes teremtményével…

 

A szerző további termékei:

3. Frank Herbert
Dűne: A Dűne gyermekei
Frank Herbert, Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Dűne: A Dűne ösvényei
Ár: 1.800 Ft
Frank Herbert
Tengeri sárkány
Ár: 1.365 Ft
Frank Herbert
Tengeri sárkány (Antikvár)
Ár: 1.170 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

asimovclarke
Aki szereti a sci-fit az nem élhet Asimov, Clarke, Herbert, Lem, Heinlein, Bradburry nélkül. Ők voltak a sci-fi nagymesterei. Kár, hogy Heinlein-nek és Bradburrynek nem jelent meg kötete a kiadónál. Remélem majd fog.
Ez a Herbet könyv is, mint mindegyik: fantasztikus. Én és sokan mások izgatottan várjuk Herbert életműsorozatát.
2012-01-05 15:37:01

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban