Sherlock Holmes: Lidércnyomás (keménytáblás)

Sherlock Holmes: Lidércnyomás (keménytáblás)
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:5.990 FtAktuális ár:1.797 Ft
Már csak 25 db van készleten!
Sherlock Holmes: Lidércnyomás (keménytáblás)
Szerző: James Lovegrove
Műfaj:
Oldalszám:
356 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
140 x 197 mm
ISBN:
9789634973416
Megjelenés éve:
2015
Szállítás:
2024. március 31 - április 3.

1890 őszén sorozatos bombatámadások rázzák meg Londont. Az újságok csak találgatnak: vajon kik tehették. Talán anarchisták, anti-monarchisták vagy ír forradalmárok voltak? Vannak azonban olyanok is, akik szeint sokkal sötétebb erők működnek a háttérben. Talán maga Moriarty professzor áll a rémtettek mögött?

Ugyanekkor egy bizarr, páncélba öltözött alak bukkan fel az angol főváros háztetőin és sikátoraiban. Rendkívüli ügyességgel és gyorsasággal mozog, kifinomult fegyverzetéhez és páncélzatához hasonlót még senki sem látott. Cauchemar bárónak nevezi magát, és az éjszakát járva bűnözőkre vadászik. Sherlock Holmes szerint a báró jelenti a kulcsot a robbantásokhoz, de mi lehet a valódi célja a titokzatos férfinak?

Úgy tűnik Holmes és hűséges társa, Dr. Watson talán életük egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb kalandja előtt állnak...

Sherlock Holmes alakját Arthur Conan Doyle teremtette meg 1887-ben. Az író összesen 56 novellában és 4 regényben szerepeltette hősét. Ám a különc detektív és társa Dr. Watson olyan népszerűségre tettek szert, hogy a szerző halála után számos író folytatta a kalandok sorát. Most induló sorozatunkkal a magyar olvasók számára is szeretnénk néhányat elérhetővé tenni ezek közül.

Méret:69.48 KBMegnyit

Mások ezeket vették a termékkel együtt

AKCIÓSherlock Holmes: Isten lehelete (keménytáblás)
AKCIÓSherlock Holmes: Lélekdoboz (keménytáblás)
AKCIÓA Mars géniusza
Rendelhető
299 Ft

Utoljára megnézett termékek

AKCIÓSherlock Holmes: Lidércnyomás (keménytáblás)