Sherlock Holmes: Isten lehelete (puhafedeles)

Sherlock Holmes: Isten lehelete (puhafedeles)
Eredeti ár:4.990 FtAktuális ár:1.497 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Sherlock Holmes: Isten lehelete (puhafedeles)
Szerző: Guy Adams
Műfaj:
Oldalszám:
288 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
140 x 197 mm
ISBN:
9789634973607
Megjelenés éve:
2016
Szállítás:
Bizonytalan

Összezúzott holttestet találnak London egyik terén a hóban, amelyhez nem vezet semmiféle lábnyom, mintha csak valahonnan a magasból zuhant volna alá. Egyesek szerint az áldozattal az Isten leheleteként ismert természetfeletti erő végzett.

Ahogy a megmagyarázhatatlan, baljós jelenségek egyre szaporodnak, a kikezdhetetlen logikájáról híres Sherlock Holmes csatlakozik az ország legnevesebb okkult elméihez, hogy közösen oldják meg az ügyet. De vajon képesek lesznek-e együtt megállítani a gonoszt?

A századforduló közeledtével úgy tűnik, hogy előbb Londont, majd hamarosan az egész világot is hatalmukba kerítik a sötét erők, melyek mindent és mindenkit pusztulással fenyegetnek…

„Szellemes, egyben félelmetes kaland, a világ legnagyobb nyomozójának közreműködésével…” – Dread Central

„Ötletesen, okosan megírt mű, a jól ismert Holmes-stílusban. Sziporkázóan szellemes, frissítően izgalmas. Nem okoz csalódást a klasszikus művek rajongóinak sem.” – The Daily Rotation

Sherlock Holmes alakját Arthur Conan Doyle teremtette meg 1887-ben. A híres detektív olyan népszerűségre tett szert, hogy a szerző halála után számos író folytatta a kalandok sorát. Könyvsorozatunkkal a magyar olvasók számára is szeretnénk néhányat elérhetővé tenni a legjobb történetek közül.

Méret:65.96 KBMegnyit

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

Sherlock Holmes: Isten lehelete (puhafedeles)
Előjegyezhető
4.990 Ft1.497 Ft