Sherlock Holmes: Dr. Moreau serege (puhafedeles)

Sherlock Holmes: Dr. Moreau serege (puhafedeles)
499 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Sherlock Holmes: Dr. Moreau serege (puhafedeles)
Szerző: Guy Adams
Műfaj:
Oldalszám:
328 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
140 x 197 mm
Megjelenés éve:
2018
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
17 pont

Több helyütt is szétmarcangolt holttestekre bukkannak London utcáin és a Temzében. A szörnyű sebekre úgy tűnik nincs más magyarázat: a rémtetteket csakis valamilyen rettenetes fenevadak követhették el.

Sherlock Holmest ezúttal bátyja, Mycroft keresi fel, akinek meggyőződése, hogy az áldozatokat névjegynek szánták, és az elkövető nem lehet más, mint Dr. Moreau, az élveboncolás ismert képviselője. A hirhedt tudós sokáig a brit kormánynak dolgozott, de miután kísérletei egyre hevesebb ellenállást váltottak ki, végül leállították munkáját. Ám Mycroft szerint Moreau nem szüntette be a kutatásait, ezért megbízza testvérét, hogy a doktor nyomára bukkanjon, mielőtt az általa teremtett szörnyek végleg elszabadulnak.

Sherlock Holmes alakját Arthur Conan Doyle teremtette meg 1887-ben. A híres detektív olyan népszerűségre tett szert, hogy a szerző halála után számos író folytatta a kalandok sorát. Önálló regényekből álló sorozatunkkal a magyar olvasók számára is szeretnénk néhányat elérhetővé tenni a legjobb történetek közül.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek