Így nyertek ők - Magyar sportolók, akik megváltoztatták a világot

Így nyertek ők - Magyar sportolók, akik megváltoztatták a világot
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:5.999 FtAktuális ár:4.799 Ft
Így nyertek ők - Magyar sportolók, akik megváltoztatták a világot
Szerző: Csabai Márk
Műfaj:
Oldalszám:
192 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. március 24 - 27.
VIP pont:
160 pont

"Kellenek a hősök, a példaképek, akik erőt adnak a célok kitűzéséhez és azok eléréséhez, megvalósításához." - Növényi Norbert olimpiai aranyérmes birkózó

Ugye tudta, hogy a magyar olimpikonok világszinten is a legkiemelkedőbbek közé tartoznak? Hallott már arról, hogy hazánk a népesség arányát tekintve és a megszerzett aranyérmek számát figyelembe véve az egyik legkiválóbb szereplő az olimpiai játékokon? Tisztában van azzal, hogy Darnyi Tamás a magyar fejlesztésű, úgynevezett guruló mellúszótechnikával utasította a háta mögé a világot, és hogy éppen most készül Kozák Danuta a halhatatlanok közé kajakozni magát a tokiói nyári olimpián? Tudta, hogy egykor úgy is lehetett olimpiát nyerni, hogy ott sem volt a résztvevő a helyszínen? Vajon melyik sportág lehetett az?

Izgalmas sporttörténelmünk során számtalan ámulatba ejtő sikert értek el hazánk sportolói, akik áldozatos munkájuknak köszönhetően jutottak a világszinten is legmagasabban ragyogó sportcsillagok közé.

A kötetben Csabai Márk, a közkedvelt krimi- és tényirodalom-író L. Pap István, a Nemzeti Sport vezető szerkesztője segítségével járt utána az egykor leghangosabb magyar olimpiai sikereknek, és szedte betűkbe kiemelkedő atlétáink lebilincselő, megpróbáltatásokkal teli életútját. Az albumban megismerheti a pillanatokat, amikor az elképesztő sportalakok maguk mögé utasították a világot, és listába szedve fedezheti fel korunk sporthőseit.

A kötetben többek között párba állítjuk a nagyszerű Gerevich Aladárt a ragyogó Szilágyi Áronnal, és fellelhetjük köztük a rejtett szálat. Szembeállítjuk Egérkét és az Iron Ladyt, valamint górcső alá vesszük Növényi Norbertet, Lőrincz Tamást, Papp Lászlót, Keleti Ágnest, Kovács Antalt, Tóth Krisztiánt, Darnyi Tamást, Milák Kristófot, Gyarmati Dezsőt, Varga Dénest, Kőbán Ritát, Kozák Danutát, Hesz Mihályt, Kopasz Bálintot és nem utolsósorban hazánk örök csillagát, az Aranycsapatot. Az album az izgalmas kikapcsolódást korhű cikkekkel és képekkel tarkítja, és igazi információs csemegékkel emlékszik meg a történelmi pillanatokról.

"Olimpiai múlt és olimpiai jelen: legendák és azok, akikből egyszer legendák lesznek." - L. Pap István a Nemzeti Sport vezető szerkesztője

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Tom Lake - KULT sorozat
Előrendelhető
5.990 Ft5.391 Ft

Utoljára megnézett termékek