A tatabányai lakóteleptől a BL döntőig

A tatabányai lakóteleptől a BL döntőig
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:3.999 FtAktuális ár:3.199 Ft
A tatabányai lakóteleptől a BL döntőig
Szerző: Kassai Viktor
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
352 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. március 24 - 27.
VIP pont:
107 pont

Egy futballbíró legfontosabb dolga: észrevétlennek maradni!

Ha ez alapján értékelne karriert a sportág, alighanem Kassai Viktor bukott volna a legnagyobbat a magyar játékvezetők közül...

A fociban mindenki a Bajnokok Ligájába, a világbajnokságra, az Európa-bajnokságra vágyik, ott szeretne maradandót alkotni - ha ezt nézzük, Kassai Viktor kivételes karriert tudhat magáénak. Nem volt 24 éves, amikor 1999-ben debütált az NB I-ben; 2008-ban már rá bízták az olimpiai döntőt Pekingben, ahol Lionel Messinek fújta a sípot; 2010-ben világbajnoksági újoncként elődöntőt vezethetett; a Bajnokok Ligája történetében ő dirigált legfiatalabbként döntőt - 2011-ben, 35 évesen vezette ki a Wembley gyepére a Barcelona és a Manchester United sztárjait.

Az egyedülálló sikersztori ellenére igazi "magyaros" történet az övé: minél magasabbra jutott, annál többen akarták a bukását.

Ez a könyv Kassai Viktor életének négy és fél évtizedét mutatja be a főszereplő szemszögéből, az emlékezetes kudarcokat és eltitkolt sztorikat sem kikerülve. Így látta a pálya közepéről ő, aki az aktív játékvezetést befejezve sportvezetőként indult el egy új úton. Az úton, amely Tatabányától Pekingen, Durbanon, Londonon, Madridon és a világ legnagyobb stadionjain át Moszkváig vezetett.

A Kassai olvasmányos, őszinte vallomás a magyar labdarúgás elmúlt két évtizedének egyik, ha nem a legsikeresebb alakjától.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

AKCIÓA tatabányai lakóteleptől a BL döntőig