% Star Trek: Voyager: A szökés

Szerző:

Ár: 3.740 Ft 1.122 Ft
Megtakarítás: 70 %
Megjelenés:
2012
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
260
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
július 20 - 26.

A Delta Kvadránsba került Voyager csillaghajó kezd kifogyni a készletekből, a térhajtómű pedig napok óta nem használható. Janeway kapitány felderítőket küld a közeli, elhagyatott Alcawell bolygóra, ahol üres űrhajók ezreit találják. Amikor megpróbálják átvizsgálni az egyiket, véletlenül több százezer évvel kerülnek vissza a múltba. Kiderül, az Alcawell őslakói képesek az időutazásra, és hogy szigorú szabályok szerint használják ezt a technológiát. A felderítők a véletlen időutazással azonban megszegték ezt a törvényt, amelynek büntetése: halál.   

Eközben a Voyager legénysége rátalái egy idegenre, aki talán segítségükre lehet, hogy megtalálják a bolygón nyom nélkül eltűnt társaikat. De vajon sikerül-e megmenteniük a múltban rekedteket, mielőtt túl késő lenne?


Minden idők legnépszerűbb űrkalandja, a Star Trek történetének közel fél évszázada alatt nézők generációit hódította meg. Régebb óta fut, mint bármely más tv sorozat, vagy akár bármelyik mozifilm széria. A Voyager a Star Trek univerzum negyedik sorozata, melyet 1995. és 2001. közt forgattak. A XXIV. században játszódik, nem sokkal a Next Generation után, a Deep Space 9 részeivel párhuzamosan. Ez a könyv nem a tv széria valamelyik epizódját dolgozza fel, hanem a Voyager kalandjainak egy eddig ismeretlen fejezetét mutatja be.

 

A sorozat további részei:

2. Dean Wesley Smith, Kristine Kathryn Rusch
Star Trek: Enterprise - Világok határán
Ár: 1.122 Ft
1. Diane Carey
Star Trek: Enterprise - A Broken Bow-incidens
Ár: 897 Ft
1. L. A. Graf
Star Trek: Voyager: A Gondviselő
Ár: 1.122 Ft
 

A szerzők további termékei:

 
2. Dean Wesley Smith, Kristine Kathryn Rusch
Star Trek: Enterprise - Világok határán
Ár: 1.122 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Rezneki András
Reményi József
Havasi István
Nagyon jó lett. Kár, hogy ilyen epizód nem kerül be a sorozatba. Az egyik legjobb rész lett volna. Ez az időutazó kultúra nagyon érdekes volt.
2012-07-02 10:49:24
Szalai Viktor
Jordán Gyula
Szabó Tamás
Jók a könyvek, de van egy kis baj. Szántai Zsolt félrefordításai. Hipertér, hiperhajtómű, és hiperfaktor...A Star Trek világában térhajtómű! van és térsebesség, vagy görbületi sebesség...vagy esetleg 5-ös fokozat, de smmi estetre sem hiperfaktor.
2012-08-08 08:52:03

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.


Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft felett

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban