Star Wars: A lázadók végzete (képregény)

Star Wars: A lázadók végzete (képregény)
Eredeti ár:5.990 FtAktuális ár:4.193 Ft
Már csak 90 db van készleten!
Star Wars: A lázadók végzete (képregény)
Szerző: Greg Pak, Phil Noto
A sorozat 13. része
Sorozat:
Oldalszám:
136 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
140 pont

A remény korszaka véget ért...

Lázadók és zsiványok népesítik be a képregény oldalait, melyeken történetünk lassan a végéhez közeledik. A Felkelők Szövetségének hősei merész küldetésekre indultak, hogy zavart keltsenek birodalomszerte. De ki az a Dar Champion, és mennyire bízhat meg benne Leia hercegnő, amikor Han Solo élete a tét? Milyen megrázó élményben lesz része Luke Skywalkernek, amikor Warba végül felfedi valódi kilétét? Képes lesz C-3PO meghozni a végső áldozatot, amikor lehetetlen döntés elé kerül? Csubakka vajon állni fogja a sarat a Darth Vaderrel szembeni ádáz közelharc során?

A Felkelés új otthont keres – egy bázist, amely biztonságos távolságban van a Birodalomtól –, az út pedig a Hoth bolygóhoz vezet... A renegát régész, doktor Aphra, és a kiborg fejvadász, Beilert Valance is feltűnik a színen, miközben a Felkelés sorsa eldőlni látszik… a Birodalom pedig győzelemre tör!

Ez a képregénygyűjtemény a MARVEL Star Wars sorozatának 73-75. számait foglalja magában, raádásként pedig A Birodalom győzelemre tör című minisorozatot is tartalmazza. A kötetben található történeteket Greg Pak írta és Phil Noto rajzolta.

A képregények idővonaláról mindent megtudhatsz itt.

Méret:2.63 MBMegnyit

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek