Star Wars: Skywalker lesújt (képregény)

Szerző: Jason Aaron, John Cassaday

Ár: 4.590 Ft 3.672 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
144
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 22 - 28.

A Birodalom ellen harcoló felkelők elérték az eddigi legnagyobb győzelmüket: megsemmisítették a Halálcsillagot. Ám a Birodalom ettől még nem bukott meg.

Amikor a felkelők következő támadása kudarcba fullad, Hannak és Leiának menekülnie kell, Luke pedig szembekerül magával Darth Vaderrel. Túléli az összecsapást, majd visszatér a Tatuinra abban a reményben, hogy még többet megtud volt mesteréről, Obi-van Kenobiról. Eközben Leia és Han belevágnak egy fontos és veszedelmes küldetésbe. De sikert arathatnak Luke nélkül?

Mialatt Luke a Tatuinon kutat, egy új, eddig ismeretlen ellenfél támad rá: Boba Fett...

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Star Wars sorozatának első 6 számát foglalja magába, John Cassaday rajzaival és Jason Aaron szövegével. A fordítást Szente Mihály készítette.

 

A szerzők további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Vass Zsolt
Varga Zoltán
Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy megjelenik magyarul ez a sorozat. Főleg, hogy ilyen igényes kiadásban, szuper nyomtatás, kemény kötés. Gyerekkorom nagy kedvence, a Semic-es kiadványokat olvastam, amikor sikerült hozzájuk jutni, de ez messze jobb kiadás és jók a sztorik is az ismert és szeretett hősökkel. Nagyon jó a filmen kívüli eseményeket olvasni, mert gazdagabbá és mélyebbé teszik egy-egy karakter jellemét, szerepét. Remélem sok hasonló kiadás lesz még és nem csak a Skywalkerekhez tartozó vonal fog megjelenni.
2021-03-09 15:39:16
Katona András
Remek sorozat, igényes kivitelezésben.
2021-03-05 14:51:12
Kovács Máté
Reményi József
Debreceni László
Mochnács Mihály
Polák Ákos
P.A.Video Studio
A történet egyszerű, de kalandos, akciódús, utalásokkal teli, melyben a lázadók a Cymoon 1 fegyvergyárát támadják meg.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/PgVNvJBDb8U
2017-04-21 20:06:49
Havasi István
Star Wars: Skywalker lesújt vélemény

Annak idején nagyon féltem attól, hogy vajon milyenek lesznek a Marvel új Star Wars képregényei. A 70-es, 80-as évek termése inkább taszító volt számomra, mind a rajzokat, mind a történeteket tekintve. A Dark Horse is csak a 2000-es években tudott több olyan sorozatot produkálni, melyek a kedvenceim lettek. (A Régi Köztársaság lovagjai, Hagyaték, Köztársaság, Birodalom, Sötét Idők, …stb.) Az új Marvel korszak indítása a vártnál sokkal jobb lett. A Skywalker lesújt című történet nem sokkal a yavini csata után játszódik és a klasszikus trilógia hőseit állítja a középpontba. Ez az a téma, illetve korszak, melyet a régi Marvel, később pedig a Dark Horse is több szériában is kivesézett. Eleinte úgy gondoltam, hogy talán nem lesz annyira érdekes, de tévedtem.

[spoiler]

Itt nagyobb hangsúlyt kap Luke Jedivé válásának folyamata. Már a sorozat elején kutatja a módját, hogyan válhatna Obi-van segítsége nélkül olyan hőssé, mint Anakin volt annak idején. A Vader-rel való első találkozás tökéletesen illeszkedik a képbe, csak az volt az érdekes, hogy Vader-nek nem esett le azonnal, hogy Luke a pilóta, aki elpusztította a Halálcsillagot. A kardot legalább felismerte és a történet végére megtudta, hogy Luke kicsoda. Az ifjú Skywalker a Cymoon 1-en történtek után úgy érzi, veszélybe sodorja barátait, ezért visszatér a Tatuinra, ahol rábukkan Obi-van naplójára. Reméli, hogy ez lehet az új kezdet számára a tanulás szempontjából. A Boba Fett-tel való összecsapás szép és látványos lett. Luke a Cymoon 1-en is igyekszik bizonyítani, a reaktort szépen elintézte. Han és Leia hozzák a szokásos csipkelődős, se veled, se nélküled formájukat. Több ilyen jelenet is A Birodalom visszavág hangulatát idézi. Ami kifejezetten tetszett, az Sana Starros bevonása, a karaktere sok lehetőséget rejt magában. C-3PO és R2-D2 szokásos csörtéi is megjelennek a történet folyamán. Csubi, pedig továbbra is az a mozgó szőrhegy, aki a lövöldöző kisegítő hős szerepét betölti. A helyszínek elég változatosak, a Monsua Nebula különösen szép helyszín (a Legendákból emelték át).

[/spoiler]

Jól megágyazott kezdés egy hosszú sorozatnak. A negyedik-ötödik szám környékén egy kicsit visszaesett a kezdeti lendületből, de így is nagyon jó lett. Négy és fél.
2017-04-14 17:08:21
Reicher Krisztián
Köhler Zoltán
Szilágyi Tibor
Jászkai Péter
DreamLord
Nagyon tetszett, várom a következő részt. :)
2017-03-24 17:44:01

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban