Star Wars: Yoda titkos háborúja (képregény)

Star Wars: Yoda titkos háborúja (képregény)
Eredeti ár:5.990 FtAktuális ár:4.193 Ft

Vásárold meg csomagban, nagyobb kedvezménnyel!

Jedik - akciós képregény csomag
Rendelhető
35.940 Ft25.158 Ft
Star Wars: Yoda titkos háborúja (képregény)
A sorozat 5. része
Sorozat:
Oldalszám:
146 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Megjelenés éve:
2018
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
140 pont

Fedezzük fel Yoda múltjának titkait!

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Star Wars sorozatának 26-30. számát foglalja magában a második éves különszámmal együtt. A kötetben található történeteket Jason Aaron és Kelly Thompson írta, és Salvador Larroca valamint Emilio Laiso rajzolta.

Most, hogy a lázadó csapat egyik tagja fogságba esett, forduljunk ismét Ben Kenobi naplójához, és ismerjük meg a legendás Jedi mester, Yoda egyik kalandját! Yoda csapdába esik egy világon, amelyen titokzatos hatalmat birtokló, gonosz gyermekek élnek. A mester jelentős túlerővel kerül szembe, és ismét tanítvánnyá kell lennie. És az ő múltbeli harcának távoli következményeit még Luke Skywalker is megérzi a jelenben, hiszen minden kapcsolatban áll mindennel...

Kísérjük el Leia hercegnőt egy szigorúan titkos és rendkívül veszélyes küldetésre egy olyan bolygóra, amelynek lakói nem akarnak részt venni a Birodalom elleni háborúban! Amikor súlyosan megsérül, és a küldetése veszélybe kerül, vajon képes lesz felébreszteni a lázadó szellemet olyanokban, akik nem akarnak mást, csak a fejüket lehajtva tűrni az elnyomást?

Részletesebb bemutató a kötetről itt található.

A képregények idővonaláról mindent megtudhatsz itt.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek