#T A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Szerző:

Ár: 6.999 Ft 5.949 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Libri
Kötés:
Keménytáblás
Szállítás:
november 21 - 27.

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor? A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk. 

- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.

- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.

- Látványos, informatív illusztrációk.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás