
#L Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez
Ár: 12.000 Ft 10.200 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Corvina Kiadó
Oldalszám:
320
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789631366013
Szállítás:
január 30 - február 5.
Stephan Otto, az Otto Gourmet vállalat húsmestere osztja meg könyvünkben tudását állatfajtákról, húsminőségről, tárolásról, érlelésről, vágásokról, fűszerezésről, elkészítési módokról és sok minden másról Húsimádó ínyenceknek! Több mint 150 recept, élvezetiérték-fokozókat beleértve: tökéletes steak, bölénytatár, vaddisznóragu, bárányoldalas, sertésdagadó mézsörben, pulled pork burger, töltött liba... Plusz: nagyméretű poszter a marha legelterjedtebb bontásáról
A kosárban 0
termék van
0 Ft értékben.
Szállítási költség: 0 Ft
Mindösszesen: 0 Ft
0 Ft értékben.
Szállítási költség: 0 Ft
Gasztronómia
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Gasztronómia
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban