Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez

Ár: 12.000 Ft9.000 Ft
Megtakarítás: 25 %
Várható megjelenés:
2019. október 8.
Kiadó:
Corvina Kiadó
Oldalszám:
320
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789631366013
Szállítás várható ideje:
október 12 - 18.

Stephan Otto, az Otto Gourmet vállalat húsmestere osztja meg könyvünkben tudását állatfajtákról, húsminőségről, tárolásról, érlelésről, vágásokról, fűszerezésről, elkészítési módokról és sok minden másról Húsimádó ínyenceknek! Több mint 150 recept, élvezetiérték-fokozókat beleértve: tökéletes steak, bölénytatár, vaddisznóragu, bárányoldalas, sertésdagadó mézsörben, pulled pork burger, töltött liba... Plusz: nagyméretű poszter a marha legelterjedtebb bontásáról

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.


Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft felett

Gasztronómia
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban