# Hogyan legyünk profi kenyérsütők?

Szerző:

Ár: 4.500 Ft 3.825 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Alexandra
Oldalszám:
176
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789634476856
Szállítás:
november 3 - 9.

Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?

Liszt, élesztő, víz és só - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat. A Hogyan legyünk profi kenyérsütők egyszerű, felhasználóbarát receptekkel lebbenti fel a fátylat a pékmesterség titkairól, hogy a mi otthonunkat is a frissen sült vekni illata lengje be.

A pékmesterséget autodidakta módon elsajátító és ma már nagy sikerű saját pékséget vezető Bonnie Ohara könyvében minden benne van, amire szükségünk lehet: átfogó bevezető, a legszükségesebb konyhai felszerelés bemutatása, a kenyérkészítés folyamatának világos magyarázata, könnyen megérthető sütési technikák, valamint nagyszerű tippek. A 32 ínycsiklandó recept mellé az egyes lépéseket illusztráló fotók társulnak.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

Gasztronómia
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Gasztronómia
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban