Munchkin 1. alapjáték (társasjáték)

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2019
Forgalmazó:
Delta Vision Kft.
Játékosok száma:
2-6
Korosztály:
9+
Nyelv:
magyar
Szállítás:
bizonytalan

Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd hátba. Ez egy ilyen játék: vérbeli fentezi, kártyás-társas, méghozzá a javából – jócskán nyakon öntve hülyeséggel, pardon, szarkazmussal, stílusparódiával és humorral. Aki a legmagasabb, tizedik szintet először eléri, az nyert! Főleg tapasztalatot.

Három dolog, ami a Munchkinhoz kell:

1. egy szabad óra,

2. egy dobókocka,

3. egy konténernyi rekeszizom, hogy kibírjuk a röhögőgörcsöket.

Egy játék, ami kiparodizál mindent, ami fantasy, mindent, ami kártyajáték és mindent, ami szerepjáték. Debil szörnyek, eszement fegyverek, lökötten aranyos karakterek, remek illusztrációkkal. A Munchkin egy magát komoly játéknak álcázó játékparódiának a játékparódiája, melynek segítségével belekóstolhatsz a kazamaták, föld alatti börtönök világába… anélkül, hogy vacakolnod kellene holmi macerás szerepjátékkal. Tartozékok: -168 kártya -szabályok.

Még több MUNCHKIN!

Angolul tudók a www.worldofmunchkin.com honlapon számos újdonságot, hírt, frissítést találhatnak a játékhoz, továbbá erratát. Ha a játék készítőivel és más munchinokkal szeretnél csevegni, látogasd meg a forums.sjgames.com fórumait! A www.worldofmunchkin.com/resources. html oldalon pedig egy rakás példakártyát, játékteret és tucatnyi hasznos linket találsz. De egyéb módokon is csatlakozhatsz a MUNCHKIN-társadalomhoz: Twitter (twitter.com/SJGames) – a tvítjeink között gyakran közlünk újdonságokat, de még bónusz szabályokat is! Facebook (www.facebook.com/sjgames.munchkin) – MUNCHKIN-oldalainkon a játék rengeteg rajongójával létesíthetsz kapcsolatot, de megtalálod a cég más játékainak közönségét is (www.facebook.com/sjgames).

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.


Áremelés


Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft felett

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban