% Terminator: Közelgő vihar

Szerző:

Ár: bizonytalan
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
460
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
bizonytalan

Sarah Connor és fia, John annak szentelik életüket, hogy megakadályozzák egy olyan jövő beteljesülését, amelyben az emberi faj eltűnik a Földről. Küldetésükben segítségükre van Dieter von Rossbach, az egykori terrorelhárító ügynök, aki akarata ellenére lesz a T-101-es Terminator-egység fizikai modellje. Együttes erővel sikerül megsemmisíteniük a Cyberdine titkos kutatótelepét, és elpusztítaniuk a félelmetes I-950-es Infiltratort, még mielőtt az elvégezné feladatát. De az emberiség védelmezőit a sors elválasztja egymástól: Sarah súlyosan megsebesül, és előbb kórházba, majd elmegyógyintézetbe kerül. Dieter és John pedig hol bujkálnak, hol kétségbeesetten küzdenek, hogy felkészítsék a mit sem sejtő emberiséget a jövő borzalmaira. A káosz és halál korának előestéjén még egy új fenyegetéssel kell szembenézniük: a Serena Burns nevű I-950-es gondoskodott arról, hogy Skynet az ő halála esetén se maradjon védtelenül. A két új Infiltrator, Clea és Alissa a montanai hegyek között már a végső csapásra készül.

Eközben egy szupertitkos katonai bázis mélyén a fejlesztők elindítják az embrió állapotban lévő Skynetet az öntudat felé vezető úton.

 

A sorozat további részei:

1. S. M. Stirling
Terminator: A hasonmás
 

A szerző további termékei:

 
1. S. M. Stirling
Terminator: A hasonmás
1. S. M. Stirling
Terminator: A hasonmás (Antikvár)
Ár: 717 Ft
2. S. M. Stirling
Terminator: Közelgő vihar (Antikvár)
Ár: 747 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Bak Krisztián sándor
Zseniális trilógia, tökéletesen illeszkedik az idővonalba; sok-sok kérdésre ad választ, egyszerűen elképesztően!
2019-03-11 12:58:40
Havasi István
Remek lett a folytatás. Sokkal jobb, mint az előző rész. Időutazás nélkül is megállja a helyét egy Terminator sztori. Megfelelően összetett és izgalmas volt. Még jobban eltért az eddigi Terminator filmek stílusától, de meg is őrzött belőlük valamennyit. Nagyszerűen és logikusan összekapcsolja az eseményeket.
2013-07-14 15:08:11
Pokol Ferenc
Kübler Dávid
Tóth Zoltán