# A Rendszer - a szovjet periodizáció titkai amerikai erőedzők számára

Szerző:

Ár: 3.990 Ft
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Thor Gym
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9786150068480
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 22 - 28.

Noha elárasztanak minket a növekedő sportteljesítményt ígérő edzésprogramok, az erőedzőket mégis elkerülhetetlenül ugyanazon kérdések kínozzák: hogyan kezdjük el egy sportoló erőedzéseit, és hogyan folytassuk azokat nem csupán egy szezonon, hanem egy teljes sportkarrieren keresztül? Honnan tudhatjuk, hogy ideje növelni a terhelést, és hogyan kerülhetjük el a túledzés következményeit? Hogyan fejlesszük egy sportoló munkakapacitását, egyidejűleg növelve erejét, robbanékonyságát és gyorsaságát is, anélkül, hogy bármelyik képességet feláldoznánk egy másikért? 

“A Hírességek Csarnokának három erőedzője, Johnny Parker, Al Miller és Rob Panariello teljes karrierjüket arra szánták, hogy a szovjet éra sporttudományának legjobb módszereit tanulmányozva és tesztelve ezeket egy modern, gyakorlati megközelítéssé finomítsák a sportképességek javítását szolgáló erő- és kondíciófejlesztő program keretében. Rendszerük, tudományos programozásuk és oktatásuk nem csupán erőteljes és ellenálló sportolókat, hanem domináns bajnokcsapatokat is kitermelt több mint három évtizeden keresztül. 

Az általuk leszűrt leckék és tapasztalatok megtanítanak a következőkre: 

  • hogyan közelítsük meg egy kezdő sportoló erősebbé és robbanékonyabbá tételét;
  • miért kulcsfontosságú a gyakorlatok kiválasztásában megjelenő egyszerűség a sportteljesítményhez;
  • a legfontosabb terhelési paraméterek, amelyek előrevihetik vagy lefékezhetik a fejlődést;
  • hogyan vezet a tervezett – nem pedig véletlenszerű – variáció az edzésben progresszív és hosszan tartó fejlődéshez;
  • hogyan integráljuk a súlyzós munkát, a futást és az ugrásokat a sportolók robbanékonnyá tételéhez.A könyv azonban többet nyújt az optimális erőfejlesztő és kondicionáló rendszer elveinél. Emellett bevezet mind az edzés tudományába, mind pedig művészetébe, és segít kifejleszteni azt, amit a szerzők „az edző szeme” néven emlegetnek, és ami garantálja a folyamatos sikert az edző és a sportoló számára egyaránt.

A könyv azonban többet nyújt az optimális erőfejlesztő és kondicionáló rendszer elveinél. Emellett bevezet mind az edzés tudományába, mind pedig művészetébe, és segít kifejleszteni azt, amit a szerzők “az edző szeme” néven emlegetnek, és ami garantálja a folyamatos sikert az edző és a sportoló számára egyaránt.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Jakab Csaba

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Sport
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Sport
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban