A női testformálás tudománya - Vékonyabb, szálkásabb, erősebb

A női testformálás tudománya - Vékonyabb, szálkásabb, erősebb
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:6.500 FtAktuális ár:5.200 Ft
A női testformálás tudománya - Vékonyabb, szálkásabb, erősebb
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
480 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Megjelenés éve:
2020
Szállítás:
2024. március 24 - 27.
VIP pont:
173 pont

Ez a könyv nők millióinak segített már a tökéletes alak elérésé-ben. Talán TE leszel a következő? Képzeld csak el… mához 12 hétre olyan külsőd lehet, amitől minden ismerősödnek eláll a lélegzete. A könyvet olvasva megismerheted…

- A legtutibb módszert, amivel többkilónyi zsírtól is megszabadulhatsz, miközben egyre rugalmasabb, dögösebb és izmosabb leszel.

- A 10 legnagyobb fogyókúrás mítoszt, amely miatt a nők túlsúlyosak, gyengék és frusztráltak.

- Az izomnövelés és zsírégetés három törvényét, amelyek arra kényszerítik a tested, hogy fittebb, vékonyabb és erősebb legyen.

- A rugalmas étrend kialakításának titkát, ami segít átformálni a tested, miközben azt eszed, ami jólesik… és nem érzed úgy, hogy folyamatosan diétázol.

- Az alakformálás igazán hatékony módszerét, amely révén heti 3-6 órás edzéssel izmos és formás leszel a megfelelő helyeken. És az már csak hab a tortán, hogy ezek a gyakorlatok egyben izgalmasak, szórakoztatóak és élvezetesek is. - A bevált és a kevésbé hatékony étrendkiegészítők listáját - ezzel pedig vagyonokat spórolhatsz. - És még rengeteg mást! Számolj le a fitneszipar káros hazugságaival, hogy a tested olyan vékony, szálkás és szexi legyen, amilyenre mindig is vágytál! Neked is lehet fantasztikus alakod - anélkül, hogy beleragadnál a csirke-rizs-edzőterem ördögi körébe. Ez a könyv megmutatja, hogyan!

Mások ezeket vették a termékkel együtt

A nyújtás anatómiai kézikönyve
Előjegyezhető
5.490 Ft4.941 Ft
A jógaászanák mitológiája
Rendelhető
5.990 Ft5.391 Ft
Star Wars: Ahsoka Tano könyv
Rendelhető
4.990 Ft3.493 Ft
AVATAR: Tsu'tey útja (képregény)
Rendelhető
5.990 Ft4.193 Ft

Utoljára megnézett termékek