# The Horus Heresy: Harc a Mélységért

Szerző:

Ár: 3.490 Ft 2.792 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Tuan
Oldalszám:
336
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 200 mm
Szállítás:
október 30 - november 5.

Eljött a próbatétel ideje.Amíg Hórusz a galaxis túlsó végén továbbra is titokban irányítja erőit, egy maréknyi császárhű űrgárdista az otthonukhoz sokkal közelebb fedezi fel az árulás nyomait. Az Igehirdetők az Ultramarra küldik flottájukat, lesújtva bárkire, aki az útjukba áll. A legaggasztóbb azonban az, hogy a Mechanicum építette számukra új és rémületes fegyverüket – a Tomboló Mélységet. Ha a halálos csatahajót nem sikerül megállítani és elpusztítani, Roboute Guilliman és az Ultragárdisták Légiója olyan csapást szenvedhet el, amely után soha nem állnak talpra.

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Mándli Gábor
Domokos Milán
A legjobb WH40k regények között van, amit olvastam. Megvan benne minden, ami egy űrgárdistás regényben kell, hogy legyen: harc, bátorság, önfeláldozás, árulás, stb. Határozottan tetszett, hogy sem az űrgárdisták, úgy általában, sem a jó oldal nincsen nagyon túltolva, csak pont annyira, amennyire a sztori megköveteli. Ha egy jó Warhammer regényre vágysz, akkor ezt mindenképpen tartsd észben.
2018-11-28 08:36:52
Jászkai Péter
Csiszár Gergely
Jó sztori, mondjuk az üldőzés kicsit hosszúra nyúlt. Tetszett továbbá, hogy kicsit jobban megismerkedtünk az Űrfarkasokkal és a Világfalokkal.
2017-02-06 14:11:44