The Witcher/Vaják: Hús és tűz (képregény)

The Witcher/Vaják: Hús és tűz (képregény)
5.990 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
The Witcher/Vaják: Hús és tűz (képregény)
A sorozat 4. része
Műfaj:
Oldalszám:
104 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Megjelenés éve:
2020
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
200 pont

Geraltot egy régi ismerőse megkéri, hogy derítsen fényt a lányával kapcsolatos rejtélyre, ám amint a szörnyvadász megérkezik, legnagyobb meglepetésére Kökörcsinbe botlik. A Vaják és a trubadúr hamarosan ismeretlen földekre indulnak és veszélyes és titokzatos helyre érkeznek tévedésből; ahol aztán lehetetlen feladatra vállalkoznak. A Vaják és egy helyi nőszemély vállvetve igyekeznek legyőzni a környéket megfertőző sötét erőket, és Geráltnak meggyőződése, hogy ezzel valóban jó célt szolgál. De hamarosan rá kell döbbennie, hogy csak nagyobb bajba sodorta magát, mert minden jel arra mutat, hogy ő a legfőbb gyanúsított...

A The Witcher, mely Andrzej Sapkowski Vaják c. fantasy sorozatából született, 2015-ben a közönség és a kritikusok által is leginkább elismert videójáték volt. Képregényünk bár a játék alapján készült, de benne attól és a Vaják könyvektől független, teljesen új történetet ismerhetnek meg az olvasók.

Ez a képregény-gyűjtemény a DARK HORSE The Witcher c. sorozatának 16-19. számát tartalmazza, Marianna Strychowska rajzaival és Aleksandra Motyka szövegével. A fordítást Kolozsvári Zsófia készítette.

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek