#T 55 - Gyilkos vagy áldozat?

Szerző:

Ár: 3.499 Ft 2.974 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
Oldalszám:
448
Kötés:
Puhafedeles
Szállítás:
július 11 - 17.

Már volt ötvennégy áldozat. Ki lesz az ötvenötödik? Két gyanúsított. Két egyforma történet. Melyik az igaz? Wilbrook álmos kisváros valahol Nyugat-Ausztráliában, az ember nem járta, irdatlan vadon peremén. A helyi rendőrfőnök, Chandler Jenkins büszke rá, hogy itt nincsenek a családi perpatvaroknál és a csendháborításnál súlyosabb ügyek. Ám egy tűzforró napon minden megváltozott. Egy ember sétál be az őrsre, és azt állítja, hogy sikerült megszöknie egy sorozatgyilkostól. Bedrogozták és felvitték egy hegyi kunyhóba, ahol vasra verték. Az emberrabló azt mondta neki, hogy ő lesz az ötvenötödik áldozata. Ám alig hogy a kihallgatás véget ért, egy férfi jelenik meg az őrsön, és hajszál pontosan elmeséli ugyanazt a történetet, mint az előbb hallottak. És ha ez nem lenne elég, a két férfi a másikat nevezi meg gyilkosnak.

 

A sorozat további részei:

Dean Koontz
Idegen szív
Ár: 1.745 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Anita
Hosszú idő után az első olyan könyv volt, amire azt mondom, hogy nagyon megérte elolvasni!!! Amint megismered a szereplőket és felveszed a történet fonalát, nem fogod tudni letenni.

SPOILER ALERT!!!
Gardner’s Hill kivároska nyugodt életét egy gyilkossági ügy bolygatja fel. Chandler, az egyébként dologtalan sheriff élete is fenekestől felfordul, amikor egy Gabriel nevű megtört férfi beesik hozzá és elmondja, hogy éppen akkor szabadult egy sorozatgyilkos markából.

Eztán feltűnik egy Heath nevű férfi, aki teljesen kiszámíthatatlan csavarként ugyanezt a történetet meséli el szintén úgy, hogy ő volt az áldozat, tehát Chandler nem tudja, hogy melyikük az igazi sorozatgyilkos és melyik férfi az áldozat.

Ezután elindul a nyomozás és a történet érdekes csavarokat vesz. Mivel már az elején megragadja a figyelmet a szerző, ezután addig akarod majd olvasni, míg végre ki nem derül, hogy ki lehetett ténylegesen a gyilkos kettejük közül.

Nem egy átlagos könyv, amivel kapcsolatosan néha elveszted a figyelmed és érdeklődésed, hanem minden apró része és szála érdekes és izgalmas. Csak ajánlani tudom!
2020-02-28 18:10:39

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Képregények

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban