Total War: Rome

Total War: Rome
Eredeti ár:499 FtAktuális ár:449 Ft
Total War: Rome
Szerző: David Gibbins
Sorozat:
Kiadó:
Kötés:
Puhafedeles
Megjelenés éve:
2013
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
15 pont

Ez Fabius Petronius Secundus római legionárius és centurió, valamint hadvezére, Scipio Aemilianus felemelkedésének története. Mely a Nagy Sándor birodalmát megpecsételő, makedónok ellen vívott első csatától, végigvezet minket, az Észak-Afrikára kiterjedő véres háborúig, majd Karthágó ostromáig.

Scipio sikerei csodálatot és tiszteletet váltanak ki, de egyben kapzsiságot és féltékenységet is szülnek - legszorosabb szövetségeseitől legelkeseredettebb ellenségeiig. És ott van még Julia is, a Caesar családból - a kiszámíthatatlan lány, aki Scipiót szereti, de annak vetélytársával, Paulusszal jegyezték el -, aki csúf viszály kiváltója lesz. Végül Scipiónak csak egyetlen kérdésre kell majd válaszolnia: mi mindent képes feláldozni a látomásért, amit Rómáról alkotott?

A bestseller, a Total War sorozat része, a Total War: Rome II játék által ihletett regény, melyet egy nagy ívű regénysorozat első részeként üdvözölhet az érdeklődő közönség. Nem csak egy ember sorsát meséli el a mű, hanem egy borzasztóan korhű időutazás az ókori Róma katonai taktikáinak, és politikai intrikáinak izgalmas világába.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

Total War: Rome
Rendelhető
499 Ft449 Ft