%Triumff

Szerző:

Ár: 3.600 Ft 2.880 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2014
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
340
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 23 - 29.

2010-et írunk, Nagy-Britannia világbirodalmát bűbáj és babona kormányozza, s a trónon Őfelsége, XXX. Erzsébet ül. A béke csalóka látszata azonban ármányt rejt, s a kor egyik legnagyszerűbb kalandora és kardforgatója, Sir Rupert Triumff egy olyan összeesküvés nyomára bukkan, melynek célja, hogy a királynőt megfossza hatalmától…

 

A Warhammer 40.000 könyvek  siker szerzője, Dan Abnett ez alkalommal bajvívókról, mágiáról és nyomozásról mesél a tőle megszokott olvasmányos stílusban.

 

A szerző további termékei:

Dan Abnett
Rácsatlakozva
Ár: 2.700 Ft
Dan Abnett
Rácsatlakozva (Antikvár)
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Havasi István
Dan Abnett: Triumff: Őfelsége bajnoka
Dan Abnett regénye ezúttal egy alternatív történelmi fantasy. Erzsébet és II. Fülöp ebben a világban házasságot kötöttek és így megszületett az Angol-spanyol Hegemónia. A reneszánsz korában a világ újra felfedezte magának a mágiát, amit az egyház kisajátított magának. A könyv már a 21. század elején játszódik. A világ nagy részét a mágia és a bűbáj tartja még mindig ugyanazon a technikai szinten, kivéve azokat a kisebb területeket, ahol megszabadultak a varázslatoktól és a technika útjára léptek. Mégis a mágikus Hegemónia Birodalma mely a világ leghatalmasabb politikai tényezője. A spanyolok már unják, hogy az angoloké a vezető szerep, ezért egy bizonyos csoport összeesküvést sző a királynő és a Birodalom ellen. A regény egyik legfontosabb hőse, a nemrég hazaérkezett felfedező: Rupert Triumff. Triumff tipikus kalandor, bajvívó, leginkább James Bond-ra emlékeztet. Vakmerő, nagy a szája, de a szíve a helyén van. Hamarosan bizonyos körülmények folytán részt vesz az összeesküvők tervének megakadályozásában. A regény még számtalan szereplőt felvonultat, akik jelentős szerepet játszanak az izgalmas nyomozásban és kalandokban. A történet humorban és archaikusabb leírásokban is bővelkedik. Volt egy pár elhúzott jelenet, de ettől függetlenül ez egy kellemes olvasmány. Négy és fél.
2014-06-30 15:56:23
Salgó László
tresset
@ gazdik istván
2011-ben kellett volna megjelennie a 2. résznek (The Double Falsehood). Azóta sem jelent meg.
2014-01-22 22:14:13
gazdik istván
valószínű velem van a probléma de nem találtam erről a könyvről túl sokat.
aki esetleg tudja- több kötetből áll majd?
mellesleg nem lesz rossz.várom ezt is.
2014-01-22 20:13:45

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban