Trónok harca filmkönyv + Trónok harca regény

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Alexandra
Oldalszám:
1088
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
228 x 279 mm
Szállítás:
bizonytalan

Trónok harca hivatalos filmkönyv:

Könyvünk George R.R. Martin A tűz és jég dala című regényfolyamából készült Trónok harca filmsorozatot bemutató, több száz színes fotóval gazdagon illusztrált kötet. A rajongók a kiadványban többek között megtalálhatják a nagy házakat, a hozzájuk tartozó családfákat és magyarázatokat valamint George R.R. Martin bevezetőjét is, melyekből rengeteg érdekességet tudhatnank meg a könyv- és a film sorozatról.

 

Trónok Harca:

Trónok harca lebilincselő fantasy, amely klasszikus lovagkirályságot tár az olvasó elé: Westeros fölött valaha a sárkánykirályok uralkodtak, ám a Targaryen-dinasztiát 15 évvel ezelőtt elűzték, és most Robert Baratheon uralkodik hű barátai, Jon Arryn, majd Eddard Stark segítségével. A konfliktus középpontjában Deres urai, a Starkok állnak. Olyanok, mint a föld, ahol születtek: makacs, kemény jellemű család. Szemünk elõtt hősök, gazemberek és egy gonosz hatalom története elevenedik meg.

Ám hamar rá kell ébrednünk, hogy ebben a világban mégsem egyszerûen jók és gonoszok kerülnek szembe egymással, hanem mesterien ábrázolt jellemek bontakoznak ki elõttünk különböző vágyakkal, célokkal, félelmekkel és sebekkel.

Martin legnagyobb erõssége hogy meg tudja újítani, élettel tölti fel azt a műfajt, amit a sok populáris Tolkien-imitáció évtizedeken át klisék sorozatába fojtva ismételgetett. A jég és tûz dalának első kötete egy világteremtő fantasy eposz nagyszabású felütése.

 

 

A szerző további termékei:

Bryan Cogman, George R. R. Martin
Trónok harca - Hivatalos filmkönyv + ajándék poszter (Antikvár)
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Szent Márton Gyermekmentő szolgálat

Star Wars Legendák

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban