# Trónok harca - Trónok harca 1. rész

Szerző:

Ár: 4.999 Ft 3.749 Ft
Megtakarítás: 25 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Alexandra
Oldalszám:
896
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
110 x 180 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
december 12 - 18.

A Trónok harca lebilincselő fantasy, amely klasszikus lovagkirályságot tár az olvasó elé: Westeros fölött valaha a sárkánykirályok uralkodtak, ám a Targaryen-dinasztiát 15 évvel ezelőtt elűzték, és most Robert Baratheon uralkodik hű barátai, Jon Arryn, majd Eddard Stark segítségével. A konfliktus középpontjában Deres urai, a Starkok állnak. Olyanok, mint a föld, ahol születtek: makacs, kemény jellemű család. Szemünk elõtt hősök, gazemberek és egy gonosz hatalom története elevenedik meg.

Ám hamar rá kell ébrednünk, hogy ebben a világban mégsem egyszerûen jók és gonoszok kerülnek szembe egymással, hanem mesterien ábrázolt jellemek bontakoznak ki elõttünk különböző vágyakkal, célokkal, félelmekkel és sebekkel.
  

Martin legnagyobb erõssége hogy meg tudja újítani, élettel tölti fel azt a műfajt, amit a sok populáris Tolkien-imitáció évtizedeken át klisék sorozatába fojtva ismételgetett. A jég és tûz dalának első kötete egy világteremtő fantasy eposz nagyszabású felütése.

 

 

Trónok harca - magyar feliratos előzetes:

 


 

A sorozat további részei:

Henry Jacoby
A Trónok harca titkai
Ár: 2.880 Ft
 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Balázs Bence
Sheev Palpatine
Csermàk Andrea
Először a sorozatot láttam,utána kezdtem el a könyvet.Nem bántam meg!Részletes ,több minden van benne,olyan is ami a sorozatban nem volt.Letehetetlen,a sorozat rajongóinak kötelező elolvasni szerintem! :)
2019-05-03 13:10:51
Kesztler Józsefné
Debreceni László
Keresztesi István
Németh Dániel
Kőrös Milán
Kiss Attila
Takács Zsolt
Orosz Henrietta
Jónás Gergely
Nagy Szilvia
Szőke Róbert
Murvai Melinda
El kell olvasni!!! Aki nem olvasta,csak a sorozatot nézte,nagyon sok mindenből kimaradt!! Egyébként,úgy ahogy van: REMEKMŰ ! :)
2013-06-16 10:16:30
Csanálosi Róbert
Kocsis Krisztián
Bindics Edina
Káplár Norbert
Szabó László
Tolkien után a legjobb.Csak a filmet láttam,de szeretném már elolvasni is.
2012-11-18 21:41:24
Gombos Ádám
Papp Zoltán
Zsoldos Dániel
B.Imre
Pigniczki Péter
Szabó Anita
Nagy Máté
Ez a mű egyszerűen fantasztikus! A világ jól kidolgozott, akárcsak a szereplők. Az külön tetszik, hogy formabontó, klisséktől mentes (nem egy elfeledett hős vív magánharcot a gonosz nagyúr ellen). Továbbá nem a rossz és a jó, a fény és sötétség feszül egymásnak, hanem külön karakterek, más céllal, mindenki eldöntheti magának, ki a jó, ki a rossz.
5/5
2012-06-25 12:35:52
Jászkai Péter
Gregus Áron
Várhegyi istván
Havasi István
Jordán Gyula
Harkai Hunor
Nagy Péter
Ha még nem olvastad ezt a könyvet, - különben nem néznéd a pontozásokat, ugyebár - nos, nem tudom, merjem-e ajánlani, hogy vágj bele most a sorozatba... mert egyrészt fantasztikus, lebilincselő írás, igazi, forgatókönyvszerű történetvezetéssel.
Többdimenziós karakterek, ármány, remény, naivitás. Briliáns történetszövés, ahol lehet, hogy szemre jelentéktelen események fognak sorsokat eldönteni 2-3 rész múlva.

Másfelől viszont az egész még befejezetlen. És George Martin írótempójával esélyes, hogy csak évek (évtizedek?) múlva fog kiteljesedni.
Ha adsz egy esélyt ennek a könyvnek, elnyeri a tetszésed, és utána tűkön ülve várod majd a folytatást, ne mondd, hogy nem figyelmeztettelek.
2015-11-24 09:15:05

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban