# Trónok harca: Királyok csatája - Trónok harca 2. rész

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Alexandra
Oldalszám:
976
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
110 x 180 mm
Szállítás:
bizonytalan

George R. R. Martin lebilincselő fantasy eposzának, A tűz és jég dalának második könyve, a Királyok csatája az uralkodóját vesztett Westeros birodalmában veszi fel a történet fonalát. Hat királyi ház száll síkra a trónért folyó küzdelemben. Az utódlásért vívott harc vérfertőzés és apagyilkosság, alkímia és merénylet díszletei között zajlik egy olyan földön, ahol a dicsőség árát vérben mérik.
   
Martin a fantasy mestere. Kimeríthetetlen képzelőerővel megírt históriái középkori mintákból merítenek ihletet, és a láthatóság határát súroló plasztikussággal jelenítik meg fiktív világukat. A sodró, szofisztikált történetvezetés, az árnyalt karakterábrázolás és a szexualitásnak a fantasy műfajában szokatlanul nyílt kezelése is fontos szerepet játszik abban, hogy Martin sikert sikerre halmozó újítóként vonulhat be a műfaj történetébe.
A tűz és jég dala az elmúlt évtized egyik legjelentősebb fantasy sorozata, minden kötete letehetetlen olvasmány.

 

 

Trónok harca 2. - magyar sznkronos előzetes:


 

A sorozat további részei:

Henry Jacoby
A Trónok harca titkai
Ár: 2.700 Ft
 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Balázs Bence
Sheev Palpatine
Kesztler Józsefné
Karakas Gábor
Debreceni László
Németh Dániel
Nagy Péter
Remek folytatás, de inkább a "Game of Tyrion" cím illene rá. Ami nem baj, mert a félember szerintem emiatt a kötet miatt lett az egyik legkedveltebb karakter.
Martin zsenije itt is megmutatkozik, az előző rész szereplői közül nem egy teljesen más oldalát fogja megmutatni. Az öt király csatája, az azt övező árulások és nehéz döntések, valamint az ezen kívül ágazó történetszálak is nagyszerűek.
2015-11-24 09:18:36
Takács Zsolt
Komócsin Ádám
Szőke Róbert
Jászkai Péter
Szabó Tamás
Káplár Norbert
Pigniczki Péter
Gombos Ádám
Papp Zoltán
B. Imre
Zsoldos Dániel
Szabó Anita
Nagy Máté
Méltó folytatása a Trónok Harcának. A mű erősen karakterközpontú, nagy csataleírásokat nemigen kapunk a feketevízi csatán kívül (ami egyértelműen a könyv tetőpontja), de így is teljes egészében átérezhető a hat királyi ház elkeseredett csatája.
A szereplők nagyon jók, itt még szinte egy unalmas szál sem volt.
5/5
2012-06-25 12:48:18
Várhegyi istván
Balázs Barnabás
Havasi István
Ákos
A könyv kiváló, a kiadás viszont tragédia. Sajnálom, hogy nem a Szukits adja ki, mert akkor lenne belőle kemény fedeles normál méretű könyv, de sajnos az Alexandra újranyomásnál ezt az ormótlan tégla formájú könyvet adta ki, ami bár ideális a buszon/metrón/vonaton olvasáshoz, de ott már legtöbben e-köny olvasót használnak. Igazán megérdemelne a mű egy szép kiadást.
2014-10-18 21:33:48
Jordán Gyula

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyv értékelés

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban