# Trónok harca: Sárkányok tánca

Szerző:

Ár: 4.999 Ft 4.249 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Alexandra
Oldalszám:
1152
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
112 x 178 mm
Szállítás:
január 31 - február 6.

Közeleg a tél. A hideg szelek feltámadtak a sokat szenvedett Hét Királyságban, ahol az Öt Király háborúja után a túlélőknek most az éhínséggel kell szembenézniük. Az emberek birodalmát védelmező Fal ifjú parancsnoka, Havas Jon a Mások elleni reménytelen küzdelemre próbálja felkészíteni a szétzüllött Éjjeli Őrséget, ám rá kell döbbennie, hogy ellenségei jóval közelebb vannak hozzá, mint gondolná. Stannis Baratheon Észak uralmáért vív elkeseredett harcot a Boltonokkal, miközben Királyvárban a Lannister-ház próbálja megerősíteni Tommen, a gyermekkirály törékeny uralmát a kivérzett Hét Királyság fölött. A Keskeny-tenger másik oldalán Tyrion Lannister, a megvetett és üldözött rokongyilkos sárkányvadászatra indul, ám útja veszélyekkel és váratlan kitérőkkel teli. A világ eközben az ősi városra, Meereenre figyel, ahol Viharbanszületett Daeneryst, Westeros jog szerinti uralkodóját minden oldalról szorongatják ellenségei.

Hogy arathat diadalt a Sárkányok Anyja, ha három gyermekére sem számíthat? A végkifejlet csak tűz és vér lehet, ám ki éli túl a sárkányok táncát?

 

A sorozat további részei:

Henry Jacoby
A Trónok harca titkai
Ár: 2.700 Ft
 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Sheev Palpatine
Kesztler Józsefné
Debreceni László
Jászkai Péter
Kiss Viktória
Nagy Péter
Ahogy előttem írták, lassan indul a történet. Lesz egy nagy leleplezés az 1. harmadban, de utána leül. Különösen Danny története nyúlik rétesként, de Tyrion és az északi helyzet sem sokkal jobb. Kb. tényleg a kétharmadától jön újra lendületbe, de ott sem annyira, mint a harmadik részben. A 4. résszel kb egy szinten van nálam.
2016-01-08 15:47:22
Nagy Máté
Végre... Többhónapos olvasás után a végére jutottam. És nagyon vegyes a kép.
Kezdjük az elejével Lassúcska,a régi karakterek viszontlátása volt az üdítő, ám mire a varázs elfogyott, megint olyan volt, mintha a varjak lakomáját olvasnám... Néhány fejezet volt csak igazán jó, a többi felejthető. Aztán a kétharmada után beindult a dolog, a varjak lakomájás szereplők is megjelentek, és durvább fordulatokat vett a cselekmény. A vége számomra lehengerlő volt, a kardok vihara óta nem tapasztaltam ilyet.
Sok mindent megtudunk, hogy alakult a többiek sorsa. De néhány karakter (most nem írnám le) túl kevés szerepet kapott , valaki meg túlságosan is sokat. Mindegy.
A varjaknál jobb, de a többi résznél nem... csak 4-es.
2013-02-07 16:49:56
Havasi István
Sárkányok Tánca.
A könyv első két harmada elég érdektelen lett, csak minden hatodik, vagy hetedik fejezet lett jobb. Bizonyos karakterekkel nem törődött Martin eleget. Az utolsó harmada már egész jó lett. Végre éreztem, hogy halad valamerre a történet. A végén több fordulat is volt. Összességében jó, de elmarad az első 3 könyv színvonalától.
5/4
2012-08-02 20:22:07
Harkai Hunor
Jordán Gyula

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Szent Márton Gyermekmentő szolgálat

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban