# Trónok harca 3. évad – (5 DVD)

Szerző:

Ár: 9.990 Ft 4.995 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2013
Kiadó:
Pro Video Film
Rendező:
David Benioff, D.B. Weiss
Képarány:
1.78:1(16:9)
Játékidő:
536 perc
Szállítás:
augusztus 13 - 19.

A monumentális HBO®-sorozat, a Trónok harca harmadik évadában a Lannisterek nem sokáig örülhetnek a Stannis Baratheon felett aratott diadaluknak, mert északon lázadás készül, amely felboríthatja a törékeny hatalmi egyensúlyt. Robb Stark, az Észak királya szeretné a Lannisterek fölött aratott győzelmeit kiaknázni, azonban nagy csapás éri, míg a Falon túl Mance Rayder és vadakból álló, félelmetes hadserege megállíthatatlanul nyomul dél felé. A Keskeny-tengeren túl Daenerys Targaryen – aki visszaszerezte három gyorsan növekvő sárkányát – megpróbál hadsereget toborozni és elhajózni Essosból, abban a reményben, hogy végre benyújthatja igényét a Vastrónra. A George R.R. Martin világsikerű regényfolyama alapján készült sorozat 3. évadában Westeros egymással versengő dinasztiái újra összecsapnak: van, akit próbára tesznek, van, akit elárulnak, és van, akit utolér a végzet.

 

16 éven aluliak számára nem ajánlott. 

 

Szereplők:

Peter DinklageLena HeadeyNikolaj Coster-Waldau Michelle FairleyEmilia ClarkeAidan GillenIain GlenKit HaringtonLiam CunninghamIsaac Hempstead WrightRichard MaddenSophie TurnerMaisie WilliamsAlfie AllenJohn Bradley,

 

 

Extrák:

Kisfilm - GOMOLYGÓ VIHARFELHŐK: Idézzük fel 14 percben a 2. évad viharos eseményeit a szereplőkkel és a stábbal.

 

Kisfilm - A VADAK KÖZÖTT: Látogassunk el a Falon túlra, a vadak közé, hogy alaposabb képet kapjunk háttértörténetükről.

 

Kisfilm - HÁZASSÁGPOLITIKA: Westerosban a frigyek hatalmi játszmák és politikai szövetségek jegyében köttetnek. A színészek és a stáb tagjai ezt az ősi intézményt és annak a Trónok harcában elfoglalt helyét veszik nagyító alá.

 

Audiókommentár - 12 audiokommentár a szereplők és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Lena Headey, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Kit Harington, Richard Madden, és mások közreműködésével.

 

Egyéb - KARAKTERAKTÁK: Ismerjük meg a 3. évad új arcait: Olenna Tyrellt, Missandeit, Mance Raydert, Tormund Giantsbane-t, Orellt, Jojen és Meera Reedet, Blackfish és Edmure Tullyt, Myri Thorost és Beric Dondarriont.

 

Kimaradt jelenetek - Öt kimaradt és bővített jelenet.

 

A sorozat további részei:

Henry Jacoby
A Trónok harca titkai
Ár: 2.520 Ft
 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban