Trónok harca 1. szám (képregény)

Szerző:

Ár: 2.995 Ft 1.288 Ft
Megtakarítás: 57 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
104
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
155 x 235 mm
Szállítás:
október 28 - november 3.

Rendelje meg a 8 részes, füzetes képregénysorozatunk 1. számát bevezető áron, csak 995 Ft-ért!

Közeleg a tél... Ez a Starkok rideg mottója, akik a messzi Királyvárból kormányzó Robert Baratheon király által egyesített birodalom legészakibb részének urai. Robert király nevében Lord Eddard Stark irányítja Derest, ahol a nagyúr és családja békében és nyugalomban él. Messze északon azonban, a Birodalmat védelmező hatalmas Fal mögött barbár vadak és még náluk is rosszabbak élnek: természetfeletti lények, akik a tél beköszöntével mítoszból valósággá válva jeges rémülettel töltik el a Királyság lakóit.

Dél felől is veszély fenyegeti a törékeny békét: a király segítőjének váratlan és rejtélyes halála fellebbenti a fátylat a birodalom nagy családjai között feszülő ellentétekről, melyek akár egy pusztító polgárháború kirobbanásához is vezethetnek...

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Trónok harca sorozatának első 3 számát tartalmazza, Tommy Patterson rajzaival és Daniel Abraham szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft felett