# Trónok harca 1. évad - (5 DVD)

Ár: 8.990 Ft 2.697 Ft
Megtakarítás: 70 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Pro Video Film
Rendező:
több rendező
Képarány:
1.78:1
Játékidő:
538 perc
Szállítás:
augusztus 10 - 16.

Az HBO monumentális új sorozata, amely George R.R. Martin kirobbanó sikerű regénysorozata, A tűz és jég dala alapján készült, olyan világban játszódik, ahol a nyarak évtizedeket ölelhetnek át, a telek pedig akár egy emberéleten át is tarthatnak. Az ármánykodó déltől és a barbár keleti földektől kezdve a jeges északig és az ősi Falig, amely a mindent elnyelő titokzatos sötétségtől védi a birodalmat, a Hét Királyság nagy hatalmú családjai vívnak egymással harcot a Vastrón megszerzéséért. Fondorlat és árulás. Nemesség és becsület. Hódítás és győzelem. A Trónok harcában diadalmaskodsz vagy meghalsz.

 

16 éven aluliak számára nem ajánlott.

 

Szereplők:

 

Peter Dinklage, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau , Michelle Fairley, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Iain Glen, Kit Harington, Liam Cunningham, Isaac Hempstead Wright, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, John Bradley,

 

 

EXTRÁK:

 

Egyéb - Teljes Westeros-kalauz: Interaktív útmutató az első évadban szereplő nemesi családokhoz és területekhez.

Werkfilm (így készült) - Így készült a Trónok harca: Exkluzív félórás dokumentumfilm eddig soha nem látott forgatási felvételekkel, valamint a szereplőkkel és az alkotókkal készült interjúkkal.

Kisfilm - A nyitójelenet megalkotása: Kulisszák mögé kalauzoló kisfilm a Trónok harca Emmy-díjas nyitójelenetének készítéséről.

Kisfilm - A könyvtől a képernyőig: David Benioff és D.B. Weiss executive producerek, valamint George R.R. Martin író a fantasyregény képernyőre vitelének nehézségeiről mesélnek.

Egyéb - Karakterakták: 15 főszereplőt jellemeznek az őket alakító színészek.

Kisfilm - Az Éjjeli Őrség: Átfogó portré a hétszáz láb magas Falat őrző férfiak különleges rendjéről.

Kisfilm - A dothraki nyelv megalkotása: A Trónok harcában szereplő dothraki nép számára alkotott komplex nyelv bemutatása.

Audiókommentár - Hét audiokommentár a szereplők és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington és mások közreműködésével.

 

A sorozat további részei:

Henry Jacoby
A Trónok harca titkai
Ár: 2.520 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban