Trónok harca 2. szám (képregény)

Trónok harca 2. szám (képregény)
A sorozat 2. része
Műfaj:
Oldalszám:
104 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
155 x 235 mm
Megjelenés éve:
2017
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
7 pont

A zord Északon Stark nagyúr törvénytelen fia, Havas Jon beáll a Birodalmat védelmező, Falon szolgáló Éjjeli Őrség soraiba, és igyekszik megvetni a lábát a testvériséget alkotó útonállók és törvényen kívüliek között. Deresben Bran Stark továbbra is kómában fekszik, ám a fiú túl sokat tud, ezért leendő gyilkosai nem kockáztathatják, hogy felébredjen…

Eközben délen, a birodalom fővárosában a királyi udvarban áskálódók között Lord Stark, Robert király segítőjeként törekszik a kényes egyensúly és a béke megőrzésére. A Keskeny-tengeren túli barbár vidéken is nagy változás van készülőben egy új hatalmi szövetség születésével, mely a trónra áhítozó Targaryenek és Khal Drogo, a dothraki hadúr között jön létre.

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át.

Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja a képregényt is. Aki pedig még nem ismeri a Tűz és jég dalát, az őszintén remélem, hogy élvezettel látogat majd Westerosba és Deresbe, és örömét leli a Tyrionnal, Havas Jonnal, Aryával, Neddel, Cersei-jel, Sansával, Brannal, és a többi hősömmel való találkozásban.

George R. R. Martin

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek