Trónok harca 3. szám (képregény)

Trónok harca 3. szám (képregény)
A sorozat 3. része
Műfaj:
Oldalszám:
96 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
155 x 235 mm
Megjelenés éve:
2018
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
7 pont

A világ tetején, a Birodalmat védelmező hatalmas Falon, ahol a jeges szél az úr, a fattyú Havas Jon és a törpe Tyrion Lannister - családjaik okán esküdt ellenségek -, különös barátságot kötnek. Tyriont azonban rossz sorsa hamarosan Lady Catelyn Stark útjába sodorja, aki őt gyanúsítja a fia elleni merénylet elkövetésével… A Falon feltűnik a bevallottan gyáva, kövér Samwell Tarly, akitől Jon még sokat tanul bátorságból és emberségből.

Királyvárban Arya Stark, akit mélységesen elkeserített rémfarkasának elvesztése, csodálatos táncmestert kap Syrio Forel személyében, aki korábban a braavosi tengerúr első kardja volt. Lord Eddard Stark az ősi ellentétekkel és halálos intrikákkal terhes királyi udvarban a talányos Kisujj segítségével továbbra is igyekszik felgöngyölíteni Jon Arryn halálának rejtélyét. Deresben pedig az ifjú Brandon Stark számára új világ nyílik: bár járni már soha nem fog, megtanul újra lovagolni, és talán még repülni is…

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Trónok harca sorozatának 7-9. számát tartalmazza, Tommy Patterson rajzaival és Daniel Abraham szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek