Trónok harca 4. szám (képregény)

Trónok harca 4. szám (képregény)
A sorozat 4. része
Műfaj:
Oldalszám:
96 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
155 x 235 mm
Megjelenés éve:
2018
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
7 pont

Lady Catelyn Stark foglyul ejtette az Ördögfiókát, és az égbetörő fellegvár Sasfészekbe, húgának, Lord Arryn gyászoló özvegyének otthonába hurcolja foglyát. Tyrion Lannister bár nem veszítette el leghatékonyabb fegyverét: körmönfont, csavaros észjárását, de rá kell jönnie, hogy még a legélesebb elme sem veheti fel a versenyt a nyers acéllal….

A távoli Királyvárban Tyrion lefogása tovább bonyolítja Lord Eddard Stark életét, aki hamarosan leköszön a király segítőjének posztjáról, mivel nem tudja összeegyeztetni lelkiismeretével a szinte még gyermek Daenerys Targaryen és meg sem született fia ellen tervezett merényletet. A Keskeny-tengeren túl Daenerys trónkövetelő bátyja, a hataloméhes Viserys pedig egyre türelmetlenebbül várja, hogy végre elindulhasson seregével jogosnak vélt örökségéért a Vastrónért..

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Trónok harca sorozatának 10-12. számát tartalmazza, Tommy Patterson rajzaival és Daniel Abraham szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek