Trónok harca 6. szám (képregény)

Trónok harca 6. szám (képregény)
A sorozat 6. része
Műfaj:
Oldalszám:
96 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
155 x 235 mm
Megjelenés éve:
2018
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
7 pont

Ahogy Királyvárban gyülekeznek a viharfelhők, Stark nagyúr úgy dönt, hogy folyton veszekedő lányait mihamarabb visszaküldi Deresbe, az otthon biztonságába. Ám Robert király hirtelen halála romba dönti Eddard jól felépített tervét, sőt ellenségei felségárulóként még börtönbe is vetik. S mintha ez nem volna elég, Arya életét féltve menekülni kényszerül a kastélyból, míg Sansát Cersei királyné kegyetlen választás elé állítja...

A Birodalom a polgárháború szélére sodródik, amikor apja bebörtönzésének hírére Robb Stark összehívja Deres hűbérurait, és anyja támogatásával hatalmas serege élén dél felé indul. Ám a valódi ellenség sokkal inkább északról fenyeget, ahogy ezt Robb mostoha testvére, Havas Jon hamarosan kénytelen lesz megtapasztalni.

A dothraki horda ura, Khal Drogo szintén a Hét Királyság ellen készülődik, miután ígéretet tesz asszonyának, hogy megszerzi a Vastrónt a Daenerys méhében növekedő fia számára...

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Trónok harca sorozatának 16-18. számát tartalmazza, Tommy Patterson rajzaival és Daniel Abraham szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek