Az első ember - Neil Armstrong élete

Szerző:

Ár: 4.990 Ft 4.491 Ft
Megtakarítás: 10 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Gabo
Oldalszám:
500
Kötés:
Keménytáblás
Szállítás:
július 16 - 22.

1969. JÚLIUS 21-ÉN AZ EGÉSZ VILÁG LÉLEGZETVISSZAFOJTVA FIGYELTE, amint egy 38 éves amerikai űrhajós, Neil A. Armstrong első emberként a Holdra lép. Talán nincsenek az emberi történelemben ismertebb szavak azoknál, amelyeket abban a történelmi pillanatban kimondott. Ez az alapvető életrajz egyaránt bemutatja Az első embert, mint nagy űrhajóst és mint egyedülálló egyéniséget. 

,,Ez az életrajz nagy szakértelemmel egyesíti Armstrong élettörténetét a történelmi háttérrel, amikor Amerika belépett az űrkorszakba. Kitűnő könyv." - JAMES A. LOVELL EZREDES, AZ APOLLO-13 PARANCSNOKA

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

P.A.Video Studio
A könyv Neil Armstrong, a mérnök, pilóta, szerény legenda részletes életrajza, melyben megismerjük mennyi munka és kísérletezés kellett ahhoz, hogy elsőként égi testvérünk felszínére lépjünk. Számomra rettenetesen megható és katartikus élmény volt végigizgulni az Apollo-11 útját. Sajnálom, hogy 50 éve nem hallhattam a csehszlovák rádióközvetítést a landolásról nagyszüleimmel a szomszédjuknál, aki antennával vette az adást. Nagymamám olvasta a könyvet, minden oldalát élvezte, nem egyszer meghatódott, neki a film is tetszett.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/mMSiFKOqKC0
2019-07-19 20:18:20

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Képregények

Életrajz, interjú
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Életrajz, interjú
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban