Vaják: Fecske-torony

Szerző:

Ár: 3.290 Ft 2.632 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
PlayOn
Oldalszám:
432
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
132 x 195 mm
Szállítás:
szeptember 26 - október 2.

Mit ér az élet a Sors rendelte védelmező és tanító nélkül? Mit ér anélkül, aki mellett biztonságban érzi magát az ember… még saját magától is? És mit ér az élet társak nélkül? Mit kell tenni, ha hideg vérrel megölték mindüket? Hová kell menni, kihez kell fordulni?

Miközben Ciri, az elveszett Meglepetés Gyermek majdnem halálos sérüléseiből épül fel egy elhagyatott mocsárban élő vénember segítségével, ilyen kérdésekre kell választ találnia.

Úgy hiszi, Geralt és Yennefer is halott, és egyedül kell megállnia a lábán. Közben Geralt és Yennefer is a lányt keresi a maga módján, de hogy a Sors tartogat-e még nekik közös utat, azt csak a holnap tudhatja.

Andrzej Sapkowski magyarul megjelent hatodik kötete folytatja a megkezdett történetet a szokásos sötét ábrázolással, humorral, néhol tükröt tartva a mi világunknak – és ezúttal sem marad el sem az izgalmas akció, sem a lélekre ható dráma.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Baráth Richárd
Szabolcsik Adrienn
Nagyon hamar lett megunhatatlan és letehetetlen. Rég olvastam ennyire élvezetes, kalandon, fodulatokban gazdag és elondolkodtató könyvet. Imádtam minden kötetét.
2018-01-17 09:23:12
Pállné Dengi Ilona
Nagy Máté
Pajor Imre
Olvasmányos, fordulatos, és sosem az a vége, amire az ember számít.. Ajánlott kategória a műfaj szerelmeseinek..
2017-05-30 20:22:30