The Witcher/ Vaják: Hivatalos színező és bölcsességkönyv

Ár: 3.490 Ft 2.792 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
96
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
254 x 254 mm
ISBN:
9789634976172
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
január 27 - február 2.

Geralt, Ciri, Triss, Yennefer, Shani, és még több ismert hős vagy épp gonosz, akiket szeretünk vagy gyűlölünk Sapkowski világhírű könyvsorozatából. De vajon emlékszünk-e, hogyan néznek ki ők, vagy hogy miféle gondolatok járnak a fejükben? A The Witcher: Hivatalos színező és bölcsességkönyv egy olyan exkluzív gyűjtemény, amely az év minden hetére tartogat valami újat, hol egy hívogató illusztráció, hol pedig egy magvas vaják bölcsesség formájában.

- Hogy is van ez? Mikor füttyentek, te mindig ott teremsz? - Nos, te vagy az én gazdám. ha hívsz, mert szükséged van rám, megyek. Ott leszek neked, még ha összedől is a világ... - Ez azért akkor is fura. Ha füttyentek, még az óceánt is átszeled a kedvemért, aztán meg a legalacsonyabb kerítéseken is fennakadsz... - Erre most mit mondhatnék? Mindenkinek megvannak a maga korlátai. 

Geralt és Keszeg

Merülj el Sapkowski és a The Witcher vidojáték mágikus világában, és légy részese egy olyan kalandnak, amelyben egyszerre ismerheted meg és formálhatod a Vaják-univerzumot!

 

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Cserepes Fanni Petra
Kellemesen csalódtam. Azt hittem kisebb lesz de nem. És azok a rajz minőségek... Egyszerűen gyönyörűek, nagyon szépen ki vannak dolgozva, az idézetek
pedig.. Mindent visznek. Valószínűleg még veszek belőle :D
2021-04-21 21:38:56

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban