Vaják: Tündevér

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2013
Kiadó:
PlayOn
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
125 x 200 mm
Szállítás:
bizonytalan

Az emberek, törpök, manók és tündék több mint száz esztendõn keresztül éltek békében egymás mellett. De ennek a békének vége, és a fajok ismét egymás ellen - és maguk ellen - harcolnak.
Ebben a viharos idõben születik egy gyermek, akire a világ összes vajákja várt. Ciri a Cintrai Nõstényoroszlán, Calanthe királyné unokája. Különös hatalmakkal és még különösebb sorssal van megáldva, mert egy jövendölés Lángnak hívja õt: lángnak, amely örökre megváltoztatja a világot - jó vagy rossz irányba...
Ríviai Geralt, a vaják magával viszi Cirit a vajákok központjába, de Ciri egyáltalán nem hasonlít a többi tanítványhoz. Nem kell keresztülmenjen az átlagos vajákok számára a természetfeletti képességek eléréséhez szükséges mutációkon, amelyek gyakran kiirtják az érzelmeket és az emberi érzékenységet. Ciri valami egészen egyedülálló.
Ahogy a politikai helyzet egyre baljóslatúbbá válik, és a háború fenyegetése szinte már kézzel fogható a vidéken, Ciri megtanulja a hatalmát azok támogatására használni, akik szembeszállnak a gonosszal. De több segítségre van szüksége, mint amennyit a vajákok adhatnak neki: amint Geralt és õ elhagyják a vajákok központját, olyasvalaki veszi üldözõbe õket, aki pontosan érti a prófécia tartalmát - és pontosan tudja, mire képes Ciri.
Lehet, hogy Geralt ezúttal ellenfelére akad? 

 

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Sheev Palpatine
Nagy Máté
Mezei Róbert
Várhegyi istván
Hmm, jöhetne még néhány kötet az írótól.
2013-10-21 08:58:32
Jordán Gyula
Havasi István
Sapkowski megint nagyszerűt alkotott. A regény sokkal jobb is volt, mint az előző két novellás kötet. A történetvezetés szélesebb perspektívát kapott, sokkal több nézőpontból ismerhettük meg a dolgokat, mint eddig. A regényen végig érződik, hogy itt valami nagyszabású dolog készülődik és ez a kötet még csak egy felvezetés. Várom a folytatást.
2013-06-29 11:32:55
Baráth Richárd
Bene Gábor

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

Ingyenes szállítás 12000 Ft felett

Képregény, figura akár féláron

Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Fantasy
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban