#T Mohamed élete - A szíra

Szerző:

Ár: 1.490 Ft 1.267 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
CSPI
Oldalszám:
112
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9786158109512
Szállítás:
január 30 - február 5.

Ez a könyv Mohamed élettörténetének egy tömörített verziója, azé az emberé, aki egyesült Arábia első uralkodójává vált és létrehozta az iszlám birodalom alapjait. A szíra nemcsak egy életrajz, ez egy iszlám szent szöveg, egy útmutató hithű muszlimoknak arról hogyan éljék az életüket.

Mohamed élete egy rendkívüli történet. Szegény árvából vált egész Arábia első uralkodójává. Új vallást alapított, új hadászati rendszert vezetett be és egy új politikai rendszert hozott létre, amely saját jogrendet is magában foglalt, a saríát.

Mohamed volt a földkerekség legnagyobb hadvezére. Manapság senki nem harcol Caesar, Nagy Sándor, Napóleon vagy más vezér nevében. Azonban minden évben rengeteg ember hal meg Mohamed miatt. 1400 év múltán is, a politikai iszlám erősebb, mint valaha volt, és célja, hogy az egész világ a saría uralma alatt éljen.

Ahhoz, hogy megértsük az iszlámot, ismernünk kell Mohamed életét. A Korán megparancsolja minden muszlimnak, hogy Mohamed példáját kövesse. Az iszlám vallás nem Allah imádatáról szól, hanem arról, hogy pontosan úgy imádjuk Allahot, ahogyan Mohamed tette.

Ez a könyv egyedülálló mivel lényegretörő de mégis átfogó ízelítőt ad az iszlámból - mindezt hitelesen. A hivatkozások lehetővé teszik, hogy mi magunk ellenőrizzük le az eredeti szírában az itt olvasottakat."

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Szent Márton Gyermekmentő szolgálat

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban