% Guild Wars: Ascalon kísértetei

Szerző:

Ár: 2.990 Ft 1.196 Ft
Megtakarítás: 60 %
Megjelenés:
2012
Kiadó:
PlayOn
Oldalszám:
372
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
110 x 180 mm
Szállítás:
augusztus 4 - 10.

250 évvel ezelõtt Ascalont felégették...
Adelbern király kétségbeesésében, hogy megóvja országát a bestiális charrok mindent elözönlõ hordájától, megidézte a mindent lebíró Gyiloktüzet, hogy visszaverje a támadókat. Ám a mágia kétélû kard is lehet: a Gyiloktûz elégette mind a charrokat, mind az embereket. A charrok hullái még füstölögtek, amikor a megölt ascaloniak ismét életre keltek. Királyuk haragja azonban kísértetekké változtatta õket, akiknek az a feladata, hogy a birodalmat védelmezzék... Mindörökké. Az egykor hatalmas királyság korábbi dicsõségének szellemjárta árnyává torzult.
Évszázadokkal késõbb Ascalon leszármazottait, akiket Krytába számûztek, minden oldalról ostromolják. Jennah királynõ, hogy megmentse az emberi fajt, megpróbál egyezségre jutni a gyûlölt charrokkal. Ám egy akadály még fennáll: a charr légiók addig nem írják alá a fegyvernyugvást, míg legnagyobb becsben tartott kincsük, Kán-Úr Karma elõ nem kerül a bukott Ascalon romjai közül.
Így aztán kalandozók szedett-vedett csapata, akiket saját kísérteteik kínoznak, útnak indul a szellemjárta, háború dúlta vidéken, hogy megszerezzék a Karmot. Az ereklye nélkül nincs remény arra, hogy béke legyen az embere és a charrok között - ám az Ascalont uraló élõholt király nem mond le róla könnyen, és nem mindenki akarja a békét sem!

 

A sorozat további részei:

 

A szerzők további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kathi Szabolcs
Székely Gergő
Havasi István
Elejétől a végéig nagyon fordulatos és izgalmas. A könyv nagyon jól bemutatja a Guild Wars világát. A szereplőkön keresztül elég jól megismerhető a világ története, a népek motivációi és cselekedetük mozgatórugói. A klasszikus kalandozós vonalat követi. Egy ereklyét kell megszerezni a kísértet járta Ascalonból. A világ rendkívül fajgazdag, a karakterek mindegyike képviseli a nagy frakciók egyikét. Több karaktert is kísért a múltjának valamely szelleme. A csaták és a harci jelenetek szépen kidolgozottak, bár néhol rövidek. Váratlan fordulatokban sincs hiány. Kezdő fantasy olvasóknak kifejezetten ajánlott.
2013-07-10 19:54:46
Jordán Gyula
Jászkai Péter
Nagyon kellemes meglepetés.
2012-08-14 09:47:42
Czikó Gábor
Ezt a könyvet, azoknak ajánlanám leginkább, akik szeretnék megismerni a guild wars 2 mögött álló eseményeket.E mellett szórakoztató olvasmány.Nálam azért csak 4 csillagos, mert a történet véleményem szerint nagyon elhúzódik a végkifejletig.
2012-08-18 05:56:46

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban