# Warhammer 40.000: A Magos

Szerző:

Ár: 5.490 Ft 4.392 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Tuan
Kötés:
Puhafedeles
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
január 27 - február 2.

EGY ÚJ EISENHORN-REGÉNY... ÉS MÉG TÖBB!

A Black Library most először jelenteti meg a Dan Abnett közkedvelt inkvizítoráról szóló novellákat egyetlen nagy ívű kötetben. A történeteket – melyek egy része most kerül először nyomtatásba, illetve eddig még nem jelentek meg magyar nyelven – maga az író rendezte kronológiai sorrendbe és látta el előszóval. Ez a kötet nem csupán az Eisenhorn-trilógia nélkülözhetetlen kiegészítője, de a vadonatúj Eisenhorn-regény, a Magos felvezetése is egyben, amely szintén helyet kapott ebben a könyvben.

A MAGOS

Gregor Eisenhorn inkvizítor egész életét a Káosz és eretnekség elleni harcnak szentelte, de vajon meddig nézhet az ember büntetlenül a sötétséggel teli mélységbe, mielőtt az visszanézne rá? Vajon Eisenhorn még mindig a Birodalom és a Császár hű bajnoka, vagy lassan épp azzá a gonosszá válik, amire mindig is vadászott? A Warhammer 40.000 univerzumának kedvenc antihőse egy vadonatúj regény lapjain tér vissza, hogy szembenézzen legrégibb, legmakacsabb ellenségével – és a saját lelkében tenyésző sötétséggel.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

Dan Abnett
Rácsatlakozva
Ár: 2.880 Ft
Dan Abnett
Rácsatlakozva (Antikvár)
Dan Abnett
Triumff
Ár: 2.880 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Konkoly János
A könyv kiváló. A magos rész viszont 2-3 oldalanként tartalmaz 1-1 helyesírási / elírási hibát, ezzel megakasztva az olvasást. Eddig nem volt jellemző, örülnék ha nem is lenne az.
2020-09-14 18:09:21

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban