Disney Mini Mesék

Szeretnél gyermekednek betekintést nyújtani Walt Disney kortalan képzeletbeli birodalmába? Kínálatunkban megtalálhatók a legnépszerűbb Disney Mini mesék, melyek meghitt pillanatokat kínálnak a szülők és a kisgyermekek számára.

1 - 50 / 77 termék

Leírás

Disney Mini Mesék


Disney Mini Mesék sorozat


Bátran állíthatjuk, hogy a Disney immár egy évszázados működése során generációk sokasága számára kínál felejthetetlen meséket, mind a gyermekek, mind a szüleik legnagyobb örömére. Olyan klasszikusok tartoznak a cég profiljához, mint Mickey Egér, Hófehérke, Csipkerózsika, és persze folyamatosan születnek az újabb és újabb korosztályok számára ikonikussá váló figurák, és a hozzájuk kapcsolódó kalandok. A teljesség igénye nélkül említhetjük köztük a Szörny Rt.-t, Mulant, Toy Storie-t, Jégvarázst. Szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik minden lenyűgöző történetet felsorolni. Viszont mivel a legrégebbi alkotások tartalmukat tekintve kortalannak, népszerűségük szempontjából időtlennek mondhatók, ezért azok kiadására különböző formában újra és újra sor kerül. Ilyen kezdeményezésként említhetjük a Disney Mini Mesék sorozatot is, amely 2022 őszén indult el.

A Disney Mini Mesék legfőbb különlegessége a megjelenő kötetek rendhagyó mérete. A mindössze 4,5 centiméter széles és 6 centiméter magasságú könyvek értékes, és különleges gyűjtői kiadványoknak tekinthetők. Valamennyi parányi mű egy saját kis tokkal is rendelkezik, amely jól illik egy ilyen jellegű díszkiadáshoz, ráadásul az állapotuk megőrzésében is nagy segítségünkre lehetnek. Tartalmukat tekintve hamisítatlan, eredeti elbeszéléseket kaphatunk, igényesen és gazdagon illusztrálva. Pont úgy, ahogy a gyermekkorunkban megismertük őket.

A Disney Mini Mesék sorozat a Hatchete kiadó gondozásában jelenik meg, összesen nyolcvan kötetből áll, és a minikönyvek szerelmesei számára egyszerűen kihagyhatatlan ajánlatnak nevezhetjük.


Mini Disney Mesék eddig megjelent kiadványai:


A Disney Mini Mesék sorozat 2022 őszi elindulása óta a következő történetek jelentek meg:

1. kötet: Az Oroszlánkirály

2. kötet: Hófehérke

3. kötet: A dzsungel könyve

4. kötet: Bambi

5. kötet: Aladdin

6. kötet: 101 kiskutya

7. kötet: Hamupipőke

8. kötet: Pán Péter

9. kötet: Dumbó

10. kötet: Jégvarázs

11. kötet: Mulan

12. kötet: Szörny Rt.

13. kötet: A hercegnő és a béka

14. kötet: Volt

15. kötet: L’ecsó

16. kötet: Csodacsibe

17. kötet: Hős6os

18. kötet: A szépség és a szörnyeteg

19. kötet: Merida, a batár

20. kötet: Mackótestvér

21. kötet: Verdák

22. kötet: Alice

23. kötet: Aranyhaj

24. kötet: Rontó Ralph

25. kötet: Fel26. kötet: Susi és Tekergő

27. kötet: Csipkerózsika

28. kötet: A róka és a kutya

29. kötet: Toy Story

30. kötet: Lelki ismeretek

31. kötet: Egy bogár élete

32. kötet: Némó nyomában

33. kötet: Pinokkió

34. kötet: A Hihetetlen család

35. kötet: Csingiling és a nagy tündérmentés

36. kötet: Robin Hood

37. kötet: WALL-E

38. kötet: Vaiana

39. kötet: Szenilla nyomában

40. kötet: A kis hableány

41. kötet: Lilo és Stitch

42. kötet: Előre

43. kötet: Micimackó

44. kötet: A Robinson család titka

45. kötet: Agymanók

46. kötet: Dínó tesó

47. kötet: A Notre Dame-i toronyőr

48. kötet: Coco

49. kötet: Toy Story 2.

50. kötet: Atlantisz


Legjobb Walt Disney mesekönyvek


A The Walt Disney Company 1923-as megalapítása óta a világ talán legnagyobb szórakoztatóipari cégévé vált. Ehhez persze arra volt szükség, hogy a cég munkatársai valóban gyermekekhez szólni képes szereplőket teremtsenek meg, akik történetei lenyűgözik az olvasókat. Közülük minden idők leghíresebb mesefigurája Mickey Egér, akiről azt is állíthatjuk, hogy az évtizedek során a Disney arcává vált az, igaz, ő maga körülbelül tíz évvel a cég megszületése után került megalkotásra.

Mickey-t számos karakter követett, jórészük eredeti Walt Disney könyvek szereplői, de nem mindegyikükre igaz ez. Gondoljunk csak például a barátságos medvére, Micimackóra, vagy a folklór olyan klasszikus alakjaira, mint amilyen Csipkerózsika vagy Hófehérke.

A Walt Disney mesék, mesesorozatok száma tekintélyes. Napjainkig másfél ezernél is több került a széles közönség elé, melyek jórésze elsöprő sikert aratott. A webshopunk kínálatában is számos Disney mesekönyv található meg az említett Disney Mini Mesék sorozaton túl is.

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Disney Mini Mesék

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Disney Mini Mesék

Szűrés - Disney Mini Mesék