Star Wars: Thrawn + Thrawn: Szövetségek + Thrawn: Árulás

Star Wars: Thrawn + Thrawn: Szövetségek + Thrawn: Árulás
Eredeti ár:14.970 FtAktuális ár:10.479 Ft
Star Wars: Thrawn + Thrawn: Szövetségek + Thrawn: Árulás
Szerző: Timothy Zahn
Sorozat:
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Várható megjelenés:
2024. március 23.
Szállítás várható ideje:
2024. március 28 - április 2.

Figyelem, a trilógia darabjai önállóan nem megvásárolhatóak, csak jelen csomagban. 


Star Wars: Thrawn

Thrawn főadmirális a Galaktikus Birodalom történelmének egyik legravaszabb és legkegyetlenebb hadvezére. A kék bőrű, vörös szemű stratégiai lángelme Timothy Zahn mára már klasszikussá vált regényében, A Birodalom örököseiben mutatkozott be először és hamar egyike lett a Star Wars univerzum legkedveltebb karaktereinek. Ám Thrawn korai éveit és felemelkedésének történetét mindeddig homály fedte. Timothy Zahn új regénye ebbe az időszakba kalauzol el bennünket.

Miután birodalmi katonák kiszabadítják a száműzetésből, Thrawn halálos találékonysága és rendkívüli taktikai érzéke hamar felkelti a császár figyelmét. Küldetései során csempészeket füstöl ki, kémeket ejt csapdába, kalózokkal küzd meg és győzedelmeskedik minden egyes alkalommal. Habár szokatlan módszerei nem mindig nyerik el felettesei tetszését, birodalom szerte egyre többen csodálják. Egyik előléptetés követi a másikat és Thrawn egyre magasabbra emelkedik a ranglétrán, ám ennek ellenére tovább tanítja hűséges segédtisztjét Eli Vanto zászlóst a háború, a hadvezetés és a győzelem kivívásának titkaira. És bár Thrawn egyértelműen uralja a csatatereket, kiderül, hogy még sok tanulnivalója van a politika színterén.

Mindezen leckék egy végső próbatétellé állnak össze, amikor Thrawn admirálisi rangra emelkedik és fel kell használnia az összes eddig megszerzett tudását, különleges képességét és a parancsnoksága alatt álló erőket egy olyan lázadás ellen, amely nem csupán a Birodalom létét fenyegeti, hanem az ő személyes terveit is keresztülhúzhatja.

Részletesebb bemutató a kötetről itt található.


Star Wars: Thrawn: Szövetségek

„Zavart éreztem az Erőben.

”Baljós szavak ezek bármilyen körülmények között, de még inkább azok, ha Palpatine császár szájából hangzanak el. Az Ismeretlen Régiók peremén, a Batuu bolygón felbukkan valami, ami súlyos veszélyt jelent a Birodalomra - akár egy sötét felhő, de a következményei egyelőre kiszámíthatatlanok. A helyzet elég aggasztó ahhoz, hogy a Birodalom ura a helyszínre küldje a legjobb ügynökeit: Vader nagyurat, a könyörtelen végrehajtót, és Thrawn főadmirálist, a briliáns stratégát. Ők ketten egymás vetélytársai, és gyakran ellentmondó nézeteket vallanak a Birodalom ügyeiről - többek között a Halálcsillag-tervről. Fennáll a veszély, hogy a félelmetes páros nem lesz képes együttműködni egy ilyen fontos küldetés során. Ám a császár tudja, hogy Vader és Thrawn nem először harcolnak egymás oldalán, és uralkodói parancsa mögött több rejtőzik, semmint a két férfi gyanítja. Valaha, a távoli múltban Anakin Skywalker, a Köztársaság tábornoka és Mitth'raw'nuruodo, a Chiss Birodalom tisztje találkoztak már.

Az egyik egy elkeseredett, személyes küldetést hajtott végre, a másik szándékai ismeretlenek voltak, és azóta sem derült rájuk fény. Amikor halálos veszélyekkel kerültek szembe azon a távoli világon, szövetségre léptek ám ekkor még egyikük sem sejtette, hogy mit tartogat számukra a jövő. És most ismét afelé a bolygó felé tartanak, amelyen valaha együtt harcoltak. Kétségkívül komoly kihívások várnak rájuk. A nagy kérdés az, hogy képesek lesznek-e fenntartani kényszerű szövetségüket, mialatt szembekerülnek egy olyan ellenséggel, amit talán még az erőiket egyesítve sem tudnak legyőzni.

Részletesebb bemutató a kötetről itt található.


Star Wars: Thrawn: Árulás

Thrawn főadmirális, a Birodalmi Hadiflotta parancsnoka Palpatine császár egyik leghűségesebb és legbriliánsabb katonája. Az uralkodó mégis úgy dönt, hogy Thrawn csillagflottájának fejlesztése, és az új TIE-defender program helyett egy félelmetes pusztító erővel rendelkező szuperfegyver megépítését támogatja, Krennic igazgató vezetése alatt. A főadmirális egy hatalmi harc kellős közepén találja magát, és rá kell ébrednie, hogy pozíciója veszélybe került az új, minden korábbinál nagyobb rombolóerővel bíró fegyver miatt... Mindeközben régi pártfogoltja, Eli Vanto aggasztó híreket hoz számára: Thrawn szülőbolygóját végzetes veszedelem fenyegeti. A főadmirálisnak választania kell a vérségi kötelék és a Chiss Birodalomhoz fűződő lojalitás, illetve a császárnak fogadott hűség között – ez a választás pedig mindenképp árulással ér fel.

Részletesebb bemutató a kötetről itt található.

Utoljára megnézett termékek