Harag háborúja: Alien - Invázió

Szerző:

Ár: 3.600 Ft 2.880 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2016
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
400
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
december 12 - 18.

A Weyland-­Yutani kutatói évszázadokon át próbálták fegyverré változtatni az idegeneket, ám valakik megelőzték őket. Valakik, akik a yautják lakta űrön átgázolva prédává változtatják magukat a ragadozókat is...

Az emberiséget érő elsöprő erejű támadás hatására az emberek példa nélküli lépésre szánják el magukat: szövetséget kötnek a ragadozókkal. De talán még a két faj egyesített ereje sem lesz elég ahhoz, hogy megállítsák a xenomorf ­seregeket, amelyek egyre mélyebbre hatolnak az Emberi Szférába...

Ez a regény a Harag Háborúja-trilógia második része, a Predator: Rajtaütés című kötet folytatása. 

 

A szerző további termékei:

1. Tim Lebbon
Alien: Árnyékhajsza
Tim Lebbon
Star Wars: Távoli csillagok
Ár: 3.040 Ft
1. Tim Lebbon
Harag háborúja: Predator - Rajtaütés
Ár: 2.880 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Nagy Attila
Tóth Milán
Nagyon izgalmas és jó könyv . Kár ,hogy a kedvenc karakterem meghal benne.
2017-08-17 13:41:27
Havasi István
Tim Lebbon: Alien: Invázió
A Harag Háborúja-trilógia második része ott folytatja, ahol az előző rész abbahagyta, így nem beszélhetünk önállóan olvasható történetről. Tim Lebbon az Invázióban még jobban kibontja a sztorit és elmélyíti a konfliktust. A trilógia előző részében inkább a ragadozók, most pedig inkább a xenomorfok kerülnek előtérbe. Az akció- és csatajelenetek száma jelentősen megszaporodik. Itt is több szereplő szemszögéből követhetjük végig az eseményeket. Lehet izgulni a főhősökért. Újítás is található a történetben. Szóval a második kötetben is érezhető: Tim Lebbon sikeresen megújítja az Alien-Ptedator franchise-t.
A tartalomról sajnos spoiler nélkül nehéz beszélni.
[spoiler]
Az invázió elkezdődött. A halál hadserege mindent elsöprő erővel támad az Emberi Szféra különböző világain. Isa Palant-ék nem pihenhetik ki a fáradalmaikat, hamarosan szembe kell nézniük a Harag seregeivel. Szerencséjükre a yautjákkal kötött fegyverszünet valódi szövetségeseket állított az emberiség oldalára. A ragadozók támogatják az embereket a küzdelmekben. Itt már az emberiség többet megtud az ellenségről: a Haragról. Az író szépen adagolva többet mutat a fanatikusokból és technikájukból, de azért mégsem derül fényre minden. Az Elégedetlenek nagyszerű újításnak számítanak, tovább bővítik az idegen teremtmények számát. Isáéknak sikerül az egyik Fieness-hajóról egy android tábornokot zsákmányolni, melyhez az egyik ragadozó is aktívan hozzájárult. Milt McIlveen is színt vall, a vele kapcsolatos fordulat ütős és elgondolkodtató. Kalakta és csapata biztosít egy helyet Isának, Halley-nek és a többieknek, hogy rájöjjenek az ellenség legyőzésének kulcsára. Liliya tovább folytatja útját Hashorival a Szféra felé. A Pokol űrállomáson új szövetségesekre találnak Jiango és Yvette Tann-ban és egy csapat zsoldosban. Itt különösen tetszett az emberek és Hashori kényszerű együttműködése. Johnny Mains és Gemma Lieder bár megmenekülnek az UMF 12-ről, hála Eddie Durante tengerészgyalogosainak, de ők is hamar újra a frontvonalban találják magukat, mikor átszállnak az Othello fedélzetére ahol egy hatalmas xenomorf sereggel kerülnek szembe. A harc nagyon elkeseredett és nagyszabású. Hiába kapnak segítséget a hajón tartózkodó lázadóktól, gyakorlatilag a biztos halálba mentek. Mains és Lieder önfeláldozása megható és drámai.
[/spoiler]
A terep elkészült a végső felvonáshoz, az Armageddonhoz. Amikor az Inázió végére értem, úgy éreztem egyből nyúlnék a záró kötethez. Ötös.
2017-01-28 22:10:42
Halász Levente
Nekem is nagyon tetszik, lehet tudni mikor jön a folytatás ?
2016-11-17 15:52:12
Dr. Gyurgyik Pál
Tordai Dániel
Kiváló! Nagyon várom a folytatását!
2016-08-15 19:40:56
Jászkai Péter

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Horror
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Horror
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban