Vámpírkrónikák: Interjú a vámpírral

Szerző:

Ár: 4.200 Ft 3.360 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2012
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
288
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
158 x 238 mm
Szállítás:
június 4 - 10.

Mindenkit érdekelnek a vámpírok. Évszázadok óta foglalkoztatják a képzeletet, hátborzongató történetek hősei, elkárhozott, démoni teremtmények, az éjszaka gyönyörű vadászai, akik embervérre éhezve lesnek gyanútlan áldozataikra. Ezek a mesék olyannyira lenyűgözőek, hogy egyesek szinte már megszállottan rajonganak értük.

Talán éppen ezek a gondolatok jutnak eszébe annak az ifjú újságírónak, aki egy nap különös felkérést kap: valaki, aki azt állítja magáról, hogy vámpír, szeretne interjút adni neki. Ám bármire is számít, egy különc pozőr helyett valódi démont talál. A döbbent riporter szeme előtt megelevenednek a mesék, életre kelnek a legendák, s míg a különös, korszakokon átívelő történet kibontakozik, megismerhetjük egy szörnyeteg emberi lelkét, vágyait, ösztöneit, évszázados kutatását igazságok és válaszok után, s megtudhatjuk, hogy az egyetlen dolog, ami enyhítheti az örök élet kínját, a szerelem.


Anne Rice regényéből Tom Cruise, Brad Pitt és Antonio Banderas főszereplésével készült film, mely a vetítését követően szinte azonnal kultikussá vált a vámpírfilmek között.

 

 

Interview with The Vampire

Original Theatrical Trailer: 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Szep Ildiko
Németh Dániel
Németh Dániel
Tuba Gizella
Az Európa Kiadós változat van meg nekem. Bevallom előbb láttam a filmet és csak ezután olvastam el a regényt és akárhány különbség van a regény és a film között mindkettőt élveztem. De a regényben jobban átjön a mondanivaló, mint a filmből. ettől eltekintve nincs semmi panaszom a regényre és a filmre sem. A karakterek szerethetőek és egyfajta sajnálatot is kiváltottak belőlem különösen Lestat a regény végén.
Én azt mondom, hogy az Interjú a Vámpírral a vámpírregények koronázatlan királya és egy gyönyörűen megírt szépirodalmi horror a lehető legpozitívabb értelemben.
2012-04-28 23:07:31
Dobos Arnold
Az egyik legnagyobb klasszikusa a vámpírirodalomnak. Fantasztikus mű.
2012-03-20 21:23:22
Tóth Tamás
Stapel Josef
Kaszt Judit
Jászkai Péter
Futó Dominika
Nekem is az Európa Kiadós változat van meg, de most lecserélem erre tetszetősebbre. =)
Még több borítótervet kellene HJules-szal csináltatni, Szukitsék! ;) A Vittorio a legszebb, amit valaha láttam!
2016-08-23 14:39:37

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Klónháborús történetek

Star Wars Képregények

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban