Hollóárnyék: A várúr

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2015
Kiadó:
Fumax
Oldalszám:
680
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
142 x 198 mm
Szállítás:
bizonytalan

Anthony Ryan hatalmas sikerű debütáló regénye, A vér éneke folytatása New York Times bestseller lett már megjelenésekor. A honlapunkon kiírt olvasói szavazás alapján az első féléves kiadványaink közül messze a legjobban várt kötet.
A hatalmas sikerű fantasy debütálás, A vér éneke New York Times bestseller folytatása!
Hazatérése után Vaelint az új király kinevezi az Északi Végek várurának. A megfáradt harcos azt reméli, végre békére lelhet ezen a kietlen, fagyos vidéken, távol a királyság hazugságaitól és intrikáitól. Ám a vér énekével megáldottak nem élhetnek csendes életet.
Sok ellenség elhullott Janus király háborúiban, de nem minden legyőzött halt meg, így Vaelin célponttá válik, nem csak azoknak, akik bosszúra szomjaznak, hanem azok számára is, akik tudják, mire képes.
A Hit alapjai megrendültek, a királyságban egyre többen beszélnek nyíltan uralkodóváltásról. A vér éneke felbecsülhetetlen segítőtárs az ilyen vészterhes időkben, de használója az igazi hatalom töredékét birtokolja csak azokhoz képest, akik ismerik titkait. Valami ugyanis a királyság ellen vonul, valami, ami szörnyű erőknek parancsol, és Vaelinnek rá kell ébrednie: a végső megsemmisüléssel szembenézve még a legkelletlenebb kéz is kész kardot rántani.

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
3/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Baráth Richárd
Németh Dániel
Varga Kristóf
Az elején nagyon jól indult a több szálon futó cselekmény. A karakterek érdekesek voltak, de a könyv utolsó 40%-a nagyon vontatott volt. A végén már nem is érdekelt, mi lesz a szereplőkkel, mert túlnyújtott érdektelen lett számomra.
2016-08-22 16:00:03

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.


Utolsó darabok


Utolsó darabok

Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft felett

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban