# Artemis

Szerző:

Ár: 3.790 Ft 3.222 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Fumax
Oldalszám:
360
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
n.a.
Szállítás:
szeptember 23 - 29.

Jazz Bashara bűnöző.

 

Vagy valami olyasmi. Az élet ugyanis elég kemény Artemisen, a Hold első és egyetlen városában, hacsak nem vagy gazdag turista vagy excentrikus milliárdos. Némi ártalmatlan, de tiltott áru becsempészése nem egetverő bűn, ugyebár? Főleg, ha különböző adósságokat kell törlesztened, mivel a hordári munkádért kapott fizetés a lakbért is alig fedezi.

 

A dolgok akkor kezdenek megváltozni, amikor Jazznek páratlan lehetősége adódik a tökéletes bűntény elkövetésére, amely akkora nyereséggel kecsegtet, hogy képtelenség lenne visszautasítani. A lehetetlen végrehajtása azonban még csak a kezdet: ráébred, hogy egyenesen egy összeesküvés kellős közepébe csöppent, amelynek célja nem kevesebb, mint átvenni a hatalmat egész Artemis fölött.

 

Ha pedig túl akarja élni, bele kell mennie élete legbrutálisabb játszmájába, olyan tétekkel, amelyek már egyáltalán nincsenek az ínyére.

 

 

A marsi sikerlista-vezető szerzője, Andy Weir újabb lenyűgöző főszereplőt alkotott, Jazz történetét pedig a rá jellemző humorral és tudományos alapossággal írta meg. Az Artemis filmes jogai már a könyv bejelentésének napján elkeltek, a 20th Century Fox és a New Regency máris dolgozik az adaptáción.

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

P.A.Video Studio
Tavaly év végén olvastam a regényt, ami olvasás közben is egy üdítő, szórakoztató űr-krimi élményét nyújtotta. A minőségét jól mutatja számomra, hogy fél év elteltével is emlékszem a cselekményre. Apró hibái ellenére tetszett a könyv. Várom a szerző újabb művét.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/mtIoDISIJMs
2020-06-05 20:27:43

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban