Star Wars: Doktor Aphra: Legrosszabb az egyenlők között (képregény)

Szerző: Simon Spurrier

Ár: 5.290 Ft 3.703 Ft
Megtakarítás: 30 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
164
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789634975892
Szállítás:
augusztus 5 - 11.

Doktor Aphra menekül a törvény elől!

Menekülés közben Aphra egy ellenséges metropoliszba kerül, és mindössze tíz óra áll a rendelkezésére, hogy megtalálja a kiutat, mielőtt a torkába épített bomba felrobbanna. Mindeközben persze fejvadászok és őrült rendőrök loholnak a nyomában, a birodalmi hadigépezet legbrutálisabb alakulatairól nem is beszélve. S hogy ne legyen ennyire egyszerű a dörzsölt régész dolga: van egy társa is, akivel muszáj együttműködnie, ugyanis ha eltávolodnak egymástól, a bomba azonnal aktiválódik. Ez a vidám cimbora pedig nem más, mint Triplazéró, a szadista droid, aki leginkább Aphra halálára játszik... Lehet, hogy ezúttal tényleg itt a vég a hírhedt archeológus számára?

Ez a képregénygyűjtemény a MARVEL Doktor Aphra sorozatának 26-30. számait foglalja magában a második éves különszámmal együtt. A kötetben található történeteket Simon Spurrier írta, és Emilio Laiso rajzolta.

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kovács Balázs
Kovács Máté
Köhler Zoltán
Gellai Tamás istván
Kedves @Szukits!
Igazán jó minőségűek a kiadványaik, mindazonáltal szeretném felhívni a figyelmüket, h a leírásban (ill. a kiadvány hátulján) szereplőkkel szemben ez a kötet nem csak a 2. különszámot és a 26-30 füzeteket tartalmazza, hanem a 31-et is.
Remélem nem veszik zokon a felhívásom, nem bántó szándékkal írtam!
2020-12-02 16:45:29

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban