Star Wars: Darth Maul (képregény)

Szerző:

Ár: 4.590 Ft 3.672 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
128
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Szállítás:
július 20 - 26.

Sötétséggel átitatva, gyűlöletben, félelemben és haragban nőtt fel, és gyilkolásra tanították!

 

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL Darth Maul sorozatának 1-5. számát foglalja magában. A kötetben található történeteket Cullen Bunn írta és Luke Ross rajzolta.

 

Darth Maul a titokzatos Sith Nagyúr, Darth Sidious tanítványaként sokáig árnyékban élt, de most napvilágra kerül bosszúval teli múltja! Ez a harag története, ami akkor szabadult el, amikor Darth Maul felkészült az általa annyira gyűlölt Jedikkel való első találkozásra.

Egy Jedi padavant rejtélyes erők ejtenek fogságba, de Maul miért keresi őt oly elszántan? És mi a szerepe ebben Cad Bane és Aurra Sing fejvadász bandájának? Most bepillantást nyerhetünk a galaxis legveszélyesebb zabrakjának történetébe...

 

A sorozat további részei:

 

A szerzők további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kovács Máté
Havasi István
Darth Maul képregény
A Marvel nagyon helyesen teszi, hogy elhagyja néha-néha a Birodalom idejét. Cullen Bunn 5 füzetes minije a Köztársaság idejébe, a Baljós árnyak előtti időkbe visz el bennünket. A címszereplő, Darth Maul, aki Darth Sidious tanítványaként szolgálja a Sith-ek rendjét. A zabrak Sith gyűlölettel, haraggal és indulatokkal túlfűtött, éppúgy, ahogy azt megszokhattuk tőle. Türelmetlen, alig várja, hogy a Jedik vérét onthassa. A történet hangulatilag erősen emlékeztet a Vadászó árnyék című regényre, de Maul megmutatja, hogy tervezni és manipulálni is tud, pont, mint a Vesztegzár című könyvben. A történetben Maul egy Jedi-padavant akar kiszabadítani, hogy aztán párbajozhasson vele. A dolga nem túl könnyű, így fejvadászok segítségét kéri. Cad Bane-t A Klónok Háborúja animációs sorozatból ismerhetjük, Aurra Sing először a Baljós árnyakban lépett színre mellékszereplőként (a verseny egyik nézője volt), később a Dark Horse képregényeiben, majd A Klónok Háborúja sorozatban szintén tiszteletét tette, ezúttal már több történetben is főszereplő volt, sőt még a Solo című filmben is utaltak rá. Vorhdeilo és Troo-tril-tek (Tek-tek) először mutatkoztak be. Ötletes figurák, remélem, még találkozunk velük más történetekben. A fő gonosz Xev Xrexus veszélyes és számító ellenfél. Ha elég szemfülesek vagyunk, akkor még több ismerős arcot is felfedezhetünk, akik csak pár képkockán szerepelnek. Pl. Hondo Ohnaka – A Klónok Háborúja és Lázadók – vagy éppen Grakkus, a hutt – Leszámolás a Csempészek Holdján.
Az öt részes miniben gyorsan zajlanak az események. Óriási pozitívum, bepillantást nyerhetünk Maul gondolataiba. Cullen Bunn nagyon jól meg tudta ragadni a figuráját. Élveztem Maul gondolatainak minden sorát. E mellett a Sith-ek filozófiájából is kapunk nem is kevés gondolatot. További hatalmas pozitívum: [spoiler] láthatjuk a régi Sith-ek történelmének egyik fontos vereségét egy visszaemlékezéses látomásban, melyet a Malachoron szenvedtek el. A bolygó szerepletetetése nagyszerű összekötő kapocs a Lázadókhoz és Régi Köztársaság Jedi-Sith háborúinak világához is. E mellett láthatunk keresztmarkolatos fénykardokat is mely összeköti a folytatás trilógiát és a Régi Köztársaságot. [/spoiler]
A történet sztorija nyilván nem okoz túl nagy meglepetéseket, de a kaland, a feszültség és az izgalom mégis tapintható. [spoiler] Eldra Kaitis indulatos, harcias Jedi. Nyilván nem nehéz kitalálni mi lesz a sorsa. A Maul-lal vívott fénykardpárbaja fantasztikus lett. A fejvadászok brillíroztak, az akciójeleneteik nagyon jók. A Twon Ketee érdekes helyszín, a Nar Shadda és a Malachor voltak a kedvenceim. A Drazkel holdja kissé sivár és egyhangú, de a vadászat jelenetei és a párbaj ezt megfelelően ellensúlyozzák. [/spoiler]
Luke Ross rajzaival elégedett vagyok. Szerintem minden kockája szép lett. A kiegészítő sztori. a Kutaszdroid probléma is kifejezetten jó lett. Ez a kis sztori sokkal jobban tetszett, mint a legutóbbi, A Harbinger utolsó útja végén olvasható kis történet.
Nagyon élveztem. Remélem a Marvel még meglep bennünket hasonló minőségű sztorikkal. Ötös.
2018-07-18 19:35:57
P.A.Video Studio
Darth Maul mestere parancsát teljesíti miközben a saját bosszúvágyát is csillapítani igyekszik anélkül, hogy erre Sidious rájönne. Tetszettek a gyönyörű harcjelenetek, a későbbiek ismeretében is izgalmas történet, a rengeteg idegen feltűnése, és a zabrak gondolataiba való betekintés.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: https://youtu.be/zxzAgAyz4hU
2018-04-19 18:08:48
Polák Ákos
Köhler Zoltán

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.


Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft felett

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban