Star Wars: Doktor Aphra: Aphra és az óriási profit (képregény)

Szerző: Kieron Gillen

Ár: 4.590 Ft 3.672 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
144
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 22 - 28.

APHRA VISSZATÉR

EGY ÚJ TERVVEL, AMI GARANTÁLTAN SOK PÉNZT HOZ NEKI!

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL Doktor Aphra sorozatának 9-13. számát foglalja magában, az első éves különszámmal együtt. A kötetben található történeteket Kieron Gillen írta és Kev Walker, Marc Laming valamint Will Sliney rajzolta. 

Ám van egy apró bökkenõ: a terv végrehajtásához a galaxis legelvetemültebb alakjaival kell körbevennie magát. És nekik nem tetszenek a gyakran megbízhatatlan doktor trükkjei! Aphra egy õsrégi Jedi mûkincs elárverezésével akar meggazdagodni. Kezdetben minden jól megy, de a végére minden rosszra fordul. És pont ekkor kell felbukkannia a múlt egyik fekete, vészjósló alakjának! Továbbá bepillantást nyerünk Aphra ijesztõ kísérõje, Black Krrsantan múltjába is. Derítsük ki, hogy ez a vérszomjas fejvadász valóban olyan félelmetes-e, mint sokan mondják - vagy még félelmetesebb...

 

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

1. Kieron Gillen, Salvador Larroca
Star Wars: Darth Vader: Vader (képregény)
Ár: 3.672 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

P.A.Video Studio
Kieron Gillen Doktor Aphra sorozatának második kötetében a regészprofesszornő egy ősi relikvia elárverezése révén szeretne meggazdagodni, amivel akár adósságait is rendezhetné, miközben gépesített társai szerves lények vérére áhítoznak és a felbukkanó meglepetésekkel is kezdenie kell valamit.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/Iv2J4RIE8j8
2019-08-30 19:48:38
Kovács Máté
Havasi István
Doktor Aphra 2: Doktor Aphra és az óriási profit
A sorozat következő kötete a 9-13. számot és az első éves különszámot tartalmazza.
Érdemes a különszámmal kezdeni, melyben Krrsantan múltját ismerhetjük meg. [spoiler] A vad vuki önként vállalta, hogy a Xonti fivérek szuper gyilkost képezzenek belőle, amire ráfázott, mivel tengernyi szenvedésen megy keresztül. Míg a vuki két újságírónak mesél erről, addig Aphra és a droidok behatolnak a hajójukra és szétküldik az aukció hírét. [/spoiler] Érdekes és eredeti eredet történetet hoztak össze Krrsantannak. Egyben jó felvezetést kapott a következő sztoriszál.
Az óriási profit 5 részes történetében Aphra igyekszik eladni a Rur-kristályt. Az alvilág színe-java tiszteletét teszi. Furfangos és fordulatos történetet kapunk. [spoiler] A vérszomjas Triplazéró és BT itt fordulnak gazdájuk ellen először. A két droid mindenáron gyilkolni akarna, Aphra viszont inkább először az aukciót akarja lebonyolítani. Amikor Triplazéró először felhívta Vadert, azt hittem mindent elmondott neki, de aztán kiderült, hogy mégse. Az aukción részt vevők nagyon színes figurák, sok új és régi szervezet a képbe kerül. Ez a színes kavalkád mindenféleképpen jót tett a történetnek. A Solo filmhez hasonlóan árnyalta a képet a galaxisról. E mellett Rur is kiszabadul egy vadonatúj droid testben. És jó nagy mészárlást. rendez. Vader felbukkanása csak még kesze-kuszábbá teszi az egész helyzetet. Annak idején a Dark Horse érában Vader már összecsapott egy Jedevil a Régi Köztársaság korából (Celeste Morne, a Vektor történet szálban.), most itt Rurral csap össze egy látványos párbajban. Már csak ezrét a különlegességért elolvasni a képregényt. Aphra ismét a ravaszságának köszönhetően kivágja magát a szorult helyzetből. Tripla Zéró és BT átveszi a hatalmat a Son-Tuul Büszkesége felett, Krrsantan visszavág a Xontiknak. Aphra úgy tűnik, új életet kezdhet, de a múltja utoléri. És ezzel Gillen felvezeti a következő történetet is. [/spoiler]
Kiváló lett, mindegyik számot nagyon élveztem. Mind az alvilág ábrázolása, mind Aphráék simliskedései, mind a Rurral történtek nagyon tetszettek. Ötös.


2019-01-08 19:24:16
Köhler Zoltán

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban